R. Kárpáti Péter fia piszkosul jóképű tini lett - Íme, a ritkán látott András
R. Kápráti Péter fia, András már 19 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

R. Kápráti Péter, a Barátok közt egykori Berényi Andrása két szép gyermek édesapja, akik már mindketten nagykorúak lettek. Lányát, a gyönyörű modell Kárpáti Rebekát akkor ismerte meg az ország, amikor 2013-ban elnyerte a Miss Universe Hungary címet, 2014-től 2019 tavaszáig szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban, feltűnt a Korhatáros szerelemben és a TV2 olyan nagy sikerű produkcióiban is láthattuk, mint A Nagy Duett és Csak show és más semmi!, az Ázsia Expressz első évadának pedig apa és lánya együtt vágott neki

R. Kápráti Péter fiát ugyanakkor csak ritkán látni. A Barátok közt 20. születésnapja alkalmából a visszatekintős jelenetekben Andrást is megnézhették maguknak a sorozat rajongói: ő alakította Berényi András fiatalkori énjét, ahogy Szőke Zoltán fiai (Berényi Zoltán és Miklós megformálói) és Varga Izabella idősebbik lánya (a fiatal Nóra) is szerepet kaptak a nosztalgiázós részben. Mivel András nem egy szereplős típus, kicsit győzködni kellett. 

- Biztosan nagy kihívás volt számára ez, hiszen nem örökölte a szereplési vágyat, mint Rebeka lányom. Őt a számítógépek érdeklik, és persze éli a korabeliek tipikus életét - mesélte az 56 éves színész tavaly júniusban a Blikknek.

A 19 éves Kárpáti András most a 24 éves nővérével szerepel közös fotón: mindketten a Strand Fesztiválon lazítottak. 

A fiatalember sokat változott egy év alatt, az a nyitott ingének köszönhetően pedig szembetűnő, hogy mennyire izmos - kockás hasát sokan megirigyelhetik. 

A Zamárdiban megrendezett zenei fesztiválra R. Kárpáti Péter is kilátogatott, a lányával, Rebekával közös fotót is posztolt. 

Magyar sztárok és felnőtt fiaik

Nem Szinetár Dóra az egyetlen hazai híresség, akinek a fiúgyermeke a fiatal felnőtt éveit éli. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Győrfi Pál, Ullmann Mónika vagy éppen Kökény Attila felnőtt fia.

Ezt is szeretjük