Kamarás Iván 16 éves fia kiköpött az apja - Zalán le sem tagadhatná híres apját

Kamarás Iván kisebbik fia, Zalán művészeti pályára készül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kamarás Iván két fiú büszke édesapja, elsőszülött fia, Igor első házasságából született, második gyermeke, Zalán 2003-ban látta meg a napvilágot, ő a színész egy másik kapcsolatából született. A nagyobbik fiú márciusban ünnepelte 18. születésnapját, így ő már hivatalosan is a nagykorúak táborát erősíti, míg öccse idén lett 16 éves.

A 46 éves sztárra nem jellemző, hogy rendszeresen megmutatná gyermekeit a nyilvánosság előtt. Közösségi oldalára sosem posztol róluk, ám most kivételt tett, és egy külföldi útjuk előtt több felvételt is készített két fiával a Liszt Ferenc Repülőtéren, a fotók a reptér hivatalos Facebook-oldalára is felkerültek. A képeken jól látszik, hogy a fiúk közül főleg Zalán az, aki nagyon hasonlít az apjára. Úgy tűnik, hogy nemcsak külsőleg van ez így, ugyanis a 16 éves tinédzser édesapjához hasonlóan művészeti irányban képzeli el a jövőjét, tudta meg a Blikk Kamarás Ivántól.

- A táncművészetire jár, tehát a nagyszülei nyomdokaiba lép, jelen állás szerint. Játszott a Madách Színház nagy sikerű, Billy Elliot című előadásában, táncolt, énekelt. És nagyon ügyesen gitározik, már saját zenekart is alapítottak az egyik barátjával - mesélte a lapnak.

Nagyobbik fia, Igor kevésbé művészlélek, viszont remek üzleti érzékkel rendelkezik, emellett nagyon jó a kommunikációs készsége.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festenek Kamarás Iván fiai.

Ezt is szeretjük