Erős Antónia végre megmutatta ikreit - Fotókon a hazai tévések csemetéi
Fotókon mutatjuk a magyar tévésztárok gyerekeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia azon hazai sztárok közé tartozik, akik nem mutatják meg gyermekeik arcát sem a közösségi oldalakon, sem az újságokban vagy tévéműsorokban. A 2009-ben megszületett ikerpárt, Szonját és Matyit babakorukban láthattuk szemtől szemben az RTL Klub egyik műsorában, illetve a Story magazinban. A népszerű híradós 2018-ban úgy döntött, ismét megmutatja két csemetéjét.

2018 májusában ismét a Story magazin kapott lehetőséget, hogy címlapon mutassa meg az ikerpárt. Erős Antónia elmondta, hogy a gyerekek hiába ikrek, nagyon eltérő személyiségek, azonban mind a kettőjükben felismeri saját magát.

- Matyi higgadtabb, ebben rám hasonlít, ugyanakkor még a lábformája is az apjáé. Szonja imádja a társasági életet, a barátnői gyakran vannak nálunk, izgágább, kicsit hangulatember, külsőleg rám hasonlít, de a szeme az apjáé - nyilatkozta a hetilapnak.

Erős Antónia híradós társa, Szellő István is megmutatta 2018-ban az ikreit: a Story magazin ünnepi dupla számának címlapján először szerepelt együtt mind a négy gyermekével: 22 éves Andrással, a 16 éves Ádámmal, valamint a kilencéves Mannával és Alennel. 

Képes összeállításunkban nemcsak azt nézheted meg, mennyit nőttek Erős Antónia ikrei, hanem más hazai tévésztárok ritkán látott gyermekeiről is láthatsz fotókat.

Ezt is szeretjük