Kamaszként lett ismert a Barátok köztben - Csifó Dorina mára gyönyörű édesanya lett

Csifó Dorina sokat szinkronizál, amit a 3. Szinkronikum Díjátadó Gálán el is ismertek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csifó Dorina már kisgyerekként bemutatkozott a színpadon, kilencévesen szerepet kapott az Annie című musicalben, majd A nyomorultakban Cosette, később Gavroche szerepét játszotta. A szélesebb nagyközönség a Barátok köztben ismerte meg, 14 évesen kapta meg Temesvári Noémi szerepét, akit 2004 és 2008 között alakított. 2018-ban, a sorozat 20. évfordulóján - több régi szereplőhöz hasonlóan - Noémi is visszatért a Mátyás király térre, Aliz és Krisztián esküvőjén ismét láthatták a nézők. 

Csifó Dorina a sorozat elhagyása után megalapította a CS.I.F.O. rockzenekart. A zene mellett továbbra is színészkedik és szinkronizál.

csifo-dorina
Fotó: RTL Klub

2011-ben férjhez ment, kisfia, Vince 2012 őszén született meg. Egyéves volt, amikor a kicsi édesapja elköltözött tőlük, 2015-ben hivatalosan is elváltak.

A harmincéves színésznő gyerekkora óta sokat szinkronizál. Ő volt Aranyhaj, a Harry Potter-filmekben Ginny Weasley (Bonnie Wright), az Igazából szerelemben Joanna (Olivia Olson), az Alkonyat-filmekben Jessica Stanley (Anna Kedrick), a Gru című animációs filmben Margo magyar hangja. Többször szinkronizálta Saoirse Ronan, Amber Heard, Miley Cyrus, Chloë Moretz, Amanda Seyfried színésznőket.

csifo-dorina-szinkron-dijatado
Fotó: Facebook/Csifó Dorina

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban megrendezett Szinkronünnepen, a 3. Szinkronikum Díjátadó Gálán Csifó Dorina kapta a legjobb színésznő, míg Nagy Ervin a legjobb színésznek járó közönségdíjat. 

A szinkronszakma által megválasztott legjobb színésznő Bertalan Ágnes, a színész Csankó Zoltán lett. A kifejezetten negyven év alatti színésznők és színészek szinkronban nyújtott kiemelkedő művészi munkájáért odaítélt Selmeczi Roland Talentum díjakat Nemes Takách Kata és Szabó Máté vehette át.

Csifó Dorina és Andrádi Zsanett
Csifó Dorina és Andrádi Zsanett
Fotó: Facebook/Csifó Dorina

Az életműdíjat idén Menszátor Magdolna színésznő, illetve Tordy Géza színész vehette át.

A 3. Szinkronikum Díjátadó Gálán összesen 22 díjat adtak át. Mutatjuk a díjazottak teljes listáját.

Legjobb gyártásvezető: Gelencsér Adrienne

Legjobb vágó: Simkóné Varga Erzsébet

Legjobb hangmérnök: Bederna László és Gábor Dániel

Legjobb színész: Csankó Zoltán

Legjobb színésznő: Bertalan Ágnes

Legjobb szinkronrendező: Tabák Kata

Legjobb szinkrondramaturg-fordító: Speier Dávid

Legjobb film: Csernobil

Az év szinkronstúdiója: Mafilm Audio Kft.

Selmeczi Roland Talentum díj: Nemes Takách Kata és Szabó Máté

Legjobb színésznő (közönségdíj): Csifó Dorina, 

Legjobb színész (közönségdíj): Nagy Ervin

Legjobb film (közönségdíj): a Bosszúállók – Végjáték 

Legjobb sorozat (közönségdíj): Eufória 

Életműdíjak:  Zöld Zsófia vágó, Fék György hangmérnök, Miklai Mária gyártásvezető, Schéry András szinkrondramaturg, Mohácsi Emil szinkronrendező, Menszátor Magdolna színésznő, Tordy Géza színész

A Barátok közt tinilányai egykor és most

Az RTL Klub sikerprodukciója, a Barátok közt 1998. október 26-án kezdődött, a sorozat hamar belopta magát a nézők szívébe, az abban szereplők sztárok lettek. Nem egy szereplő gyerekként került a szériába, mára pedig felnőtt nő lett.  Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek most a Barátok közt egykori tinilányai.

Ezt is szeretjük