Nyári Dia kisfia pocsolyában pancsolt - Zéti fülig érő mosolya mindent megér

Nyári Dia kisfia, a másfél éves Zétény sok vicces pillanatot okoz szüleinek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyári Dia és vőlegénye, Kovács Dániel sportriporter 2018 júliusában lettek szülők. A hajas baba Zétény Bertalan - becenevén Zéti - már elmúlt másfél éves, és nagyon huncut kisfiú: volt, hogy pocsolyában hempergett, és az évet is azzal indította, hogy a vécécsészéből ivott. 

A Barátok közt színésznője csak pár pillanatig bánja, ha csemetéje tetőtől talpig koszos, fontosabb számára, hogy a fiának boldog gyermekkora legyen. Legutóbb a Városligetben engedte meg Zétinek, hogy közelebbről ismerkedjen meg a pocsolyákkal. 

Nyári Dia kisfia igazi kis zsivány

"Ma gondoltam én leszek a #motheroftheyear a gyerekem szemében, gumicsizmát adok rá, és megengedem neki, hogy végigugrálja az összes pocsolyát a ligetben. Aha... elfelejtettem, hogy kivel van dolgom... és még mindig meg tud lepni. Gyakorlatilag az első tócsába ugrott bele, majd dobta el magát és hempergett meg benne balra, majd alaposan jobbra is. Az összes turista rajtunk nevetett (én is így tettem volna), én megsemmisülve fogtam a fejem és kérve könyörögtem, "Zétény neeee", miközben Phoebe (a család kutyusa – a szerk.) állt, fülét farkát behúzta, mert azt hitte ő csinált valami rosszat P.S.: jól látjátok, még a bodyja is csuma sár... igen a szája is..." - írta a 25 éves sztár a közösségi oldalán. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri, huncut kisfiú Nyári Dia kisfia, Zéti. 

Ezt is szeretjük