A Barátok közt főszereplője volt - Csapó Virág most egy tanyán juhokat tenyészt
Csapó Virág élvezi a tanyasi életet, a színésznő a gazdaasszonyszerepet is szereti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csapó Virág nevét a Barátok közt alapszereplőjeként ismerte meg az ország. 1998-tól öt éven át alakította Novák Laci feleségét, Évát. 2003-ban távozott, de 2012-ben, filmbeli fia, Novák Csaba halálakor pár rész erejéig, 2018 szeptemberében, a húszéves jubileum alkalmából pedig két hétre visszatért az RTL Klub napi sorozatába. 

Továbbra is játszik színházban, emellett gazdaasszonyként is tevékenykedik, ugyanis családjával egy tanyán él. 

Csapó Virág egy tanyára költözött

A színésznő három lány édesanyja, a két kisebbik édesapja Kocsis Pál színész, aki szintén szerepelt a Barátok köztben, Berényi Júlia volt férjét, Illés Alexet alakította. 26 évadot játszott végig a kaposvári színházban, majd a kecskeméti Katona József Színházhoz szerződött, ahogy a párja is. 

csapo-virag-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub

- Huszonévig Kaposváron, majd pedig Kecskeméten éltünk egy albérletben. Talán a családom nevében is mondhatom, hogy megelégeltük az ottani életet, ezért egy nyugodtabb környéken kezdtünk el házakat nézni, és végül egy 21 hektáros tanya mellett döntöttünk - mesélte a Borsnak idén februárban. 

A három lóv, macska és kutya mellett sok rackajuhuk és tyúkjuk van. Utóbbiak világhírű énekesnők után kapták a nevüket, így van köztük Shakira, Madonna és Selena Gomez is. 

csapo-virag-fb
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Egyébként még számtalan kakasunk és rackajuhunk van, utóbbi eladásából fedezzük a következő évi ellátmányt. Igyekszünk önfenntartó életét élni, de ez sajnos még nem teljesen valósult meg. Többnyire a szomszédoktól, a környéken élő termelőktől szoktunk vásárolni, és igyekszünk mindent magunk megoldani - árulta el a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 51 éves sztár azt sem bánja, hogy két órát kell ingáznia a tanya és a színház között, hiszen négy darabban is játszik a Kecskeméti Nemzeti Színházban, a Chicagóban, az Illatszertárban, a Ballada a 301-es parcella bolondjáról című darabban, valamint a Gardéniában. 

A koronavírus miatti óvintézkedések következtében Csapó Virág sem léphet színpadra. A kecskeméti teátrum ezért úgy gondolta, a rendkívüli helyzetre való tekintettel mindennap feltesznek egy kérdést egy művészüknek: Mit csinálsz egy ajándékba kapott szabad estén vagy délutánon, amikor nincs előadás, és nem kell dolgoznod?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#színészekotthon A kialakult helyzetre tekintettel, úgy gondoltunk, csavarunk egyet a szituáción, és minden nap bemutatjuk egy művészünket egy nézők által kevésbé látott oldaláról: méghozzá otthon. És a kérdés, amit mindenkinek felteszünk: ▪️Mit csinálsz egy ajándékba kapott szabad estén vagy délutánon, amikor nincs előadás és nem kell dolgoznod?▪️ Csapó Virág színművésznő válasza: “...mivel egy tanyán sosincs szünnap, most utolérjük magunkat a tavaszi munkákkal, és végre lovagolhatunk, amikor szeretnénk. Így kibírható a karantén. És hiányzik a SZÍNHÁÁÁZ!” #kecskemétinemzeti #kecskemetikatona #aminemzetink #színészekotthon #csapóvirág

Kecskeméti Nemzeti Színház (@kecskemetikatona) által megosztott bejegyzés,

"...mivel egy tanyán sosincs szünnap, most utolérjük magunkat a tavaszi munkákkal, és végre lovagolhatunk, amikor szeretnénk. Így kibírható a karantén. És hiányzik a SZÍNHÁÁÁZ!" - válaszolta a színésznő.

Magyar sztárok, akik a vidéki nyugalmat választották

Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik Csapó Virághoz hasonlóan maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották. Érdekes, hogy több színművészt találunk köztük. 

Ezt is szeretjük