A Barátok közt főszereplője volt - Csapó Virág most egy tanyán juhokat tenyészt

Csapó Virág élvezi a tanyasi életet, a színésznő a gazdaasszonyszerepet is szereti.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csapó Virág nevét a Barátok közt alapszereplőjeként ismerte meg az ország. 1998-tól öt éven át alakította Novák Laci feleségét, Évát. 2003-ban távozott, de 2012-ben, filmbeli fia, Novák Csaba halálakor pár rész erejéig, 2018 szeptemberében, a húszéves jubileum alkalmából pedig két hétre visszatért az RTL Klub napi sorozatába. 

Továbbra is játszik színházban, emellett gazdaasszonyként is tevékenykedik, ugyanis családjával egy tanyán él. 

Csapó Virág egy tanyára költözött

A színésznő három lány édesanyja, a két kisebbik édesapja Kocsis Pál színész, aki szintén szerepelt a Barátok köztben, Berényi Júlia volt férjét, Illés Alexet alakította. 26 évadot játszott végig a kaposvári színházban, majd a kecskeméti Katona József Színházhoz szerződött, ahogy a párja is. 

csapo-virag-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub

- Huszonévig Kaposváron, majd pedig Kecskeméten éltünk egy albérletben. Talán a családom nevében is mondhatom, hogy megelégeltük az ottani életet, ezért egy nyugodtabb környéken kezdtünk el házakat nézni, és végül egy 21 hektáros tanya mellett döntöttünk - mesélte a Borsnak idén februárban. 

A három ló, macska és kutya mellett sok rackajuhuk és tyúkjuk van. Utóbbiak világhírű énekesnők után kapták a nevüket, így van köztük Shakira, Madonna és Selena Gomez is. 

csapo-virag-fb
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Egyébként még számtalan kakasunk és rackajuhunk van, utóbbi eladásából fedezzük a következő évi ellátmányt. Igyekszünk önfenntartó életét élni, de ez sajnos még nem teljesen valósult meg. Többnyire a szomszédoktól, a környéken élő termelőktől szoktunk vásárolni, és igyekszünk mindent magunk megoldani - árulta el a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az 51 éves sztár azt sem bánja, hogy két órát kell ingáznia a tanya és a színház között, hiszen négy darabban is játszik a Kecskeméti Nemzeti Színházban, a Chicagóban, az Illatszertárban, a Ballada a 301-es parcella bolondjáról című darabban, valamint a Gardéniában. 

A koronavírus miatti óvintézkedések következtében Csapó Virág sem léphet színpadra. A kecskeméti teátrum ezért úgy gondolta, a rendkívüli helyzetre való tekintettel mindennap feltesznek egy kérdést egy művészüknek: Mit csinálsz egy ajándékba kapott szabad estén vagy délutánon, amikor nincs előadás, és nem kell dolgoznod?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#színészekotthon A kialakult helyzetre tekintettel, úgy gondoltunk, csavarunk egyet a szituáción, és minden nap bemutatjuk egy művészünket egy nézők által kevésbé látott oldaláról: méghozzá otthon. És a kérdés, amit mindenkinek felteszünk: ▪️Mit csinálsz egy ajándékba kapott szabad estén vagy délutánon, amikor nincs előadás és nem kell dolgoznod?▪️ Csapó Virág színművésznő válasza: “...mivel egy tanyán sosincs szünnap, most utolérjük magunkat a tavaszi munkákkal, és végre lovagolhatunk, amikor szeretnénk. Így kibírható a karantén. És hiányzik a SZÍNHÁÁÁZ!” #kecskemétinemzeti #kecskemetikatona #aminemzetink #színészekotthon #csapóvirág

Kecskeméti Nemzeti Színház (@kecskemetikatona) által megosztott bejegyzés,

"...mivel egy tanyán sosincs szünnap, most utolérjük magunkat a tavaszi munkákkal, és végre lovagolhatunk, amikor szeretnénk. Így kibírható a karantén. És hiányzik a SZÍNHÁÁÁZ!" - válaszolta a színésznő.

Magyar sztárok, akik a vidéki nyugalmat választották

Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik Csapó Virághoz hasonlóan maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották. Érdekes, hogy több színművészt találunk köztük. 

Magyar sztárok, akik egy tanyán élnek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük