Megszületett Boggie második gyermeke: a kislány ilyen sok hajjal jött világra
Az énekesnő Boggie második gyermeke is különleges nevet kapott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Csemer Boglárka, vagyis Boggie második gyermeke. Az énekesnő, aki 2013-ben Parfüm című számával robbant be, 2015-ben pedig Wars for Nothing című dalával megnyerte A Dal című műsort, így ő képviselhette Magyarországot a Bécsben rendezett 60. Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol végül a huszadik helyen végzett, a közösségi oldalán tudatta hétfő este az örömhírt.

Tavaly november 30-án ünnepelte a 33. születésnapját, ekkor jelentette be, hogy ismét várandós. 

Boggie kislánya igazi kis hajas baba

Posztjában azt írta, lett egy újabb Monchhichink: a ’80-as évek népszerű játékbabájával arra utalt, hogy a csöppség rengeteg hajjal jött világra.

A kislány különleges nevet kapott. Az Imolát női névként először Jókai Mór használta Bálványosvár című regényében. A régi magyar imola szó jelentése mocsár, hínár.

Boggie első gyermeke 2016. december 30-án látta meg a napvilágot, és ő sem hétköznapi nevet kapott. A Lenke 19. századi magyar névalkotás a német Lenchen és a szláv Lenka névből. Ezek több név, a Heléna, Magdaléna önállósult, becézett alakjai.

Fekete Dávid tündéri ikerfiai

Fekete Dávid élvezi az apaságot, január 3-án világra jött ikrei sok örömet okoznak a megasztáros énekesnek és feleségének, a fiúcskákat nevelt lánya, Leila is imádja. Ádin és öccse, Máté tündériek, gyakran egymás kezét fogva alszanak el. 

Ezt is szeretjük