Kulcsár Edina először mutatta meg kislánya arcát - Nina egy héttel ezelőtt született
Kulcsár Edina megmutatta egyhetes kislányát, és mesélt Nina születéséről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti múlt kedden, április 21-én osztotta meg az örömhírt, hogy megszületett második gyermekük. Kulcsár-Szabó Nina 3780 grammal és 54 centivel látta meg a napvilágot. 

Az egyhetes kislányt a nagyközönség is láthatja, Borzi Vivien bensőséges fotókat készített a Story magazinnak a négytagúvá vált családról az otthonukban. 

Kulcsár Edina és Csuti kislánya, Nina

A 29 éves sztár azt mesélte, a második császáros szülése sokkal rosszabb volt, mint az első, de legalább a szigorú óvintézkedéseket betartva Csuti vele lehetett a klinikán, végig fogta a kezét, támogatta, amiben csak tudta. Ő vágta el a köldökzsinórt is, és Ninát először az ő mellkasára tették. 

Az augusztusban második születésnapját ünneplő Medoxnak Kulcsár Edina már a várandóssága első heteitől kezdve mondogatta, hogy kis testvért kap. A fiúcska gyakran simogatta, puszilgatta az édesanyja babapocakját, így a sztár szerint nem kell a testvérféltékenység miatt aggódnia. Medi amúgy is nagyon jószívű baba, a kedvenc csemegéiből is először az anyukáját és az apukáját kínálja, feltételezhetően a húgával is ilyen kedves lesz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 29 éves sztár a legnagyobb kihívásnak azt érzi, hogy mivel csúszik a kertes házukba költözés, a kicsi lakásukban maradtak, így egy darabig négyesben fognak aludni a pici hálószobában. 

- A gyerekek alighanem hol felváltva, hol egyszerre fognak sírni. Márpedig a kislányunk nagyon tud már kiabálni és sikítani, elég erős a hangja - mesélte a hetilapnak. 

Kulcsár Edina arról is beszélt, hogy bár a várandóssága nagyon megviselte, 16 kilót hízott, és a bőre több helyen is felszakadt, most nem az a fontos, hogy mielőbb visszanyerje régi formáját, hanem az, hogy Ninát minél tovább tudja szoptatni. 

A szoptatást a lányom igényeihez fogom igazítani, nem akarom hiúságból hamar abbahagyni

- árulta el, hozzátéve, hogy ugyanilyen fontos számára az is, hogy Medox ne érezze magát háttérbe szorítva. 

- Nina terveim szerint hónapokig csak anyatejet kap, ezért nagyon rám lesz utalva, de nagyon igyekszem majd rengeteg időt tölteni a fiammal és a férjemmel is. Fontos, hogy imádott gyerekeink mellett Csutira is nagyon figyeljek, és kiegyensúlyozott család maradjunk. 

Kökény Attila tündéri unokája

Kökény Attila lánya, Aranka 2020. január 22- én ajándékozta meg édesapját első unokájával. Az énekes rajong a piciért, cuki fotóival pedig szívesen büszkélkedik az Instagram-oldalán.

Ezt is szeretjük