Kulcsár Edina először mutatta meg kislánya arcát - Nina egy héttel ezelőtt született
Kulcsár Edina megmutatta egyhetes kislányát, és mesélt Nina születéséről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és Csuti múlt kedden, április 21-én osztotta meg az örömhírt, hogy megszületett második gyermekük. Kulcsár-Szabó Nina 3780 grammal és 54 centivel látta meg a napvilágot. 

Az egyhetes kislányt a nagyközönség is láthatja, Borzi Vivien bensőséges fotókat készített a Story magazinnak a négytagúvá vált családról az otthonukban. 

Kulcsár Edina és Csuti kislánya, Nina

A 29 éves sztár azt mesélte, a második császáros szülése sokkal rosszabb volt, mint az első, de legalább a szigorú óvintézkedéseket betartva Csuti vele lehetett a klinikán, végig fogta a kezét, támogatta, amiben csak tudta. Ő vágta el a köldökzsinórt is, és Ninát először az ő mellkasára tették. 

Az augusztusban második születésnapját ünneplő Medoxnak Kulcsár Edina már a várandóssága első heteitől kezdve mondogatta, hogy kis testvért kap. A fiúcska gyakran simogatta, puszilgatta az édesanyja babapocakját, így a sztár szerint nem kell a testvérféltékenység miatt aggódnia. Medi amúgy is nagyon jószívű baba, a kedvenc csemegéiből is először az anyukáját és az apukáját kínálja, feltételezhetően a húgával is ilyen kedves lesz. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 29 éves sztár a legnagyobb kihívásnak azt érzi, hogy mivel csúszik a kertes házukba költözés, a kicsi lakásukban maradtak, így egy darabig négyesben fognak aludni a pici hálószobában. 

- A gyerekek alighanem hol felváltva, hol egyszerre fognak sírni. Márpedig a kislányunk nagyon tud már kiabálni és sikítani, elég erős a hangja - mesélte a hetilapnak. 

Kulcsár Edina arról is beszélt, hogy bár a várandóssága nagyon megviselte, 16 kilót hízott, és a bőre több helyen is felszakadt, most nem az a fontos, hogy mielőbb visszanyerje régi formáját, hanem az, hogy Ninát minél tovább tudja szoptatni. 

A szoptatást a lányom igényeihez fogom igazítani, nem akarom hiúságból hamar abbahagyni

- árulta el, hozzátéve, hogy ugyanilyen fontos számára az is, hogy Medox ne érezze magát háttérbe szorítva. 

- Nina terveim szerint hónapokig csak anyatejet kap, ezért nagyon rám lesz utalva, de nagyon igyekszem majd rengeteg időt tölteni a fiammal és a férjemmel is. Fontos, hogy imádott gyerekeink mellett Csutira is nagyon figyeljek, és kiegyensúlyozott család maradjunk. 

Kökény Attila tündéri unokája

Kökény Attila lánya, Aranka 2020. január 22- én ajándékozta meg édesapját első unokájával. Az énekes rajong a piciért, cuki fotóival pedig szívesen büszkélkedik az Instagram-oldalán.

Ezt is szeretjük