Kulcsár Edina szépségét eltitkolt húga is örökölte - Reni 4 évvel fiatalabb nála
Kulcsár Edina megmutatta kishúgát, Renivel sokáig nem is álltak szóba egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edináról sokáig azt lehetett hinni, hogy egyke, hiszen interjúiban csak édesanyjáról vagy dédnagymamájáról mesélt, illetve gyerkőcéről és férjéről.

A TV2 szép műsorvezetője évekig nem állt szóba gyönyörű húgával, de nemrég kibékültek. Most elmesélte, miért nem beszéltek egymással nyolc évig, és hogyan békültek ki.  

Kulcsár Edina húga szép, mint a nővére

Apai ágról Kulcsár Edinának két húga is van, az idősebbik, Reni négy évvel fiatalabb, míg kisebbik testvérével, Rebekával hat év közöttük a korkülönbség. 

Renivel sokáig nagyon közel álltak egymáshoz. Sokszor szerveztek iskola utáni csajos programokat, telefonon naponta beszéltek, ám egy családi félreértés következtében eltávolodtak egymástól. Nyolc évre megszakítottak minden kapcsolatot egymással.

- A vita nem köztünk, még csak nem is apu meg köztem zajlott… Tudni kell, nagyon nagy a família az ő ágán. A nagymamánknak apával együtt négy gyereke van, nagy családban pedig könnyen előfordulnak félreértések. Ez történt nálunk is, emlékszem, november vége volt. Addig mindig velük töltöttem a szenteste délelőttjét, de abban az évben nem mentem át hozzájuk, tény, ők sem hívtak. Onnantól kezdve szerintem mindenkiben elkezdett dolgozni a dac és a harag - mesélte a Best magazinban.

A sors hozta őket újból össze. Kulcsár Edina hosszú évek után, egy rendezvényen pillantotta meg húgát. Tétovázott, hogy odamenjen-e hozzá, de mire elhatározta magát, a lány már távozott. Pár nappal később azonban újra összefutottak egy üzletben. Reni épp a kirakatot rendezte be, nővére pedig édesanyjával és kisfiával nézelődött. Először anyukája ment oda békülni. 

- Krisztina elém állt, és megkérdezte, emlékszem-e rá. Pontosan tudtam, ki ő, de meglepett. Ott állt, könnyes volt a szeme, és azonnal elkezdte mondani, hogy szerinte ki kellene békülnünk - emlékezett vissza Reni.

Ezután a szépségkirálynő is rászánta magát, odament a lányhoz, de nem tudta, mit is mondhatna neki. A helyzetet fia, Medox oldotta fel. Elkezdett pityeregni, és amikor Edina látta testvérén, hogy csodálja a picit, a karjába adta, mire mindketten könnyekben törtek ki. Azóta szent a béke, a lányok újra olyan jóban vannak, mint azelőtt. Együtt is dolgoznak Edina cégében.

Istenes Bence húga

Képes összeállításunkban nemcsak Istenes Bence gyönyörű húgát, Bogit nézheted meg, de láthatod több sztár ritkán látott lánytestvérét is. 

Ezt is szeretjük