Janicsák Veca és ritkán látott nővére - Regina nagyon hasonlít az énekesnőre
Janicsák Veca és nővére le sem tagadhatnák egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca karrierje során ritkán mutatta meg a nyilvánosságnak nővérét, Reginát. A csinos énekesnő lánytestvére öt évvel idősebb nála, ráadásul nagyon hasonlítanak egymásra.

A harmincéves sztár a Story magazin őszi különszáma kedvéért vállalt el egy fotózást nővérével: ahogy a felvételen is látható, a testvérek le sem tagadhatnák egymást. Regina elmesélte, amikor anno édesanyja Vecával volt várandós, mindenki kisfiúra számított, ám a szíve mélyén tudta, hogy kistestvére lány lesz. Nagyon örült neki, amikor világra jött a húga. Mint minden idősebb testvér, így Regina is folyamatosan egyfajta második anyaként funkcionált Veca életében.

- Nagyon féltett engem. A mai napig úgy érzi, ő a nagy, és vigyáznia kell rám. Pedig már én is anya vagyok, és felnőtt ember, de ez az igazi szeretet. Amióta a zenei szakmába kerültem, együtt is dolgozunk, segít a körém épült csapat menedzselésében - mesélte a testvéréről a lapnak az énekesnő.

A szemfülesek egyébként az Ázsia Expressz 2 című műsorban is kiszúrhatták Reginát, ugyanis a legutolsó epizódban különleges feladatot bíztak az énekesnő testvérére. Videóüzenet formájában neki kellett feltennie azokat a kérdéseket, amiket Vecának és férjének, Ábelnek helyesen kellett megválaszolnia az egyik feladat során. Amikor az énekesnő meglátta a testvérét, nagyon meghatódott, hiszen akkor már hat hete nem látta nővérét. Ebből a reakcióból is levonható, hogy mennyire szoros a kapcsolatuk.

Veca nővére az Ázsia Expressz 2 utolsó epizódjában is feltűnt.
Veca nővére az Ázsia Expressz 2 utolsó epizódjában is feltűnt.
Fotó: TV2/Ázsia Expressz 2

A lányok remekül kiegészítik egymást, Regina inkább gyakorlatias, Veca pedig mindig az érzelmeire hagyatkozik. Annyira erős a kötelék közöttük, hogy szinte szomszédok, a budai hegyek között élnek mind a ketten, gyakran összejárnak, és természetesen a rokonok és közös barátaik sem maradhatnak ki a buliból. 

Kiss Ramónára is nagyon hasonlít a lánytestvére

Kiss Ramónának egy húga van, Debóra. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít az RTL Klub gyönyörű műsorvezetőjére a testvére.

Ezt is szeretjük