Janicsák Veca és Ábel szakított pár hónapra - Emiatt mentek szét két évvel ezelőtt
Janicsák Veca őszintén mesélt arról is, amikor szakítottak Ábellel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca az Ázsia Expressz 2-ben való szereplése során kapott hideget-meleget: a nézők egy része szerint az énekesnő sokszor nem volt szimpatikus, ahogy a férjével beszélt és viselkedett. A 29 éves sztár nem tagadja, hogy Ábellel szoktak veszekedni, de a műsorban azért láthattak a nézők ebből többet, mert a 24 órából ezeket vágták össze, ráadásul extrém körülmények között - éhesen, a hőségben, kialvatlanul - hamarabb össze is kapott mindenki, mint egy normális hétköznapon. 

Janicsák Veca a Best magazinban azt mesélte a Várkonyi Andreának adott interjúban, hogy a sok rosszindulatú pletyka ellenére az ázsiai kaland csak megerősítette a kapcsolatukat, ami már felnőtt szakaszba lépett. Fiatalon kerültek össze, ő 22, Ábel 20 éves volt, mindkettejük életében a találkozásuk volt az első, igazi nagy szerelem, és még sok mindent nem úgy kezeltek, mint ma, ezért pár hónapra szakítottak 2017-ben, amikor a kislányuk másfél éves volt. 

janicsak-veca-ferje
Fotó: TV2

- Egy-két hónap volt talán, olyan tanító jellegű szakítás volt az… Nagyon fiatalok voltunk, másrészt felgyülemlett egy-két olyan dolog, amit nehéz volt kezelni. A saját mumusaival az ember csak maga tud megküzdeni, és ez Ábi esetében sem volt másképp - árulta el az énekesnő. 

Bevallotta, ugyan ő kérte, hogy szakítsanak, és megegyeztek abban, ez idő alatt mindenki megvívja magával a saját harcait, elgondolkodik dolgokon, de igazából nem tudta volna elengedni Ábelt, ahogy a férfi sem őt. 

- Mivel nem nagy veszekedések közepette váltunk szét, és közben végig udvarolt nekem, nem volt bennem félelem. Belátta, amiben nekem volt igazam, és én is elismertem, hogy néha azért házisárkány tudok lenni - vallotta be. 

2017 májusában azt nyilatkozta, bár öt év után szétváltak, Ábel, Emma és ő továbbra is egy családot alkotnak. A szakítás segített abban, hogy ráébredjenek, ők összetartoznak, így 2017 augusztusában összeházasodtak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel is bejutottak a dintőbe. 🙂 #azsiaexpressztv2 #tv2

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés,

Janicsák Veca szerint a különbözőségeikkel a hétköznapokon nagyon jól kiegészítik egymást, legfeljebb az Ázsia Expressz 2-ben tűnt úgy, hogy őt zavarja a férje lassúsága. A lényeg, hogy az értékrendjük, a gondolkodásuk, a világról és az emberekről alkotott véleményük nagyon hasonló. 

- Míg én törekvő, szorgalmas típus vagyok, mint egy hangya, addig ő álmodozó, filozofikus alkat, aki otthon üldögélve gondolkozik a világ nagy dolgairól, és tervezget mindenfélét. Pont erre a nyugalmára van szükségem néha, hogy visszahúzzon. Ha túlpörgetem magam, megnyugtat a habitusa.   

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan

Demcsák Zsuzsa szerelmes lett az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, amikor a Srí Lanka-i botrány miatt álltak egy hetet a munkálatok, és áprilisban férjhez ment az indiai férfihoz. A négy évvel fiatalabb Krishan július végén érkezett Magyarországra, a volt tévéssel azóta madarat lehet fogatni. 

Ezt is szeretjük