Süt róluk a szerelem - Demcsák Zsuzsa férjével romantikázott a Duna-parton
Demcsák Zsuzsa áprilisban ment férjhez Krishanhoz, akibe fülig szerelmes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Június elején kiderült, hogy nem pletyka, Demcsák Zsuzsa valóban szerelmes lett az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, amikor a Srí Lanka-i botrány miatt álltak egy hetet a munkálatok, és férjhez ment egy indiai férfihoz. A négy évvel fiatalabb Krishannal áprilisban házasodtak  össze. A frigyet tanúk előtt is szentesítették, de a hivatalos, papírok szerinti esküvővel még várnak, mert a 36 éves férfi elveszítette az édesanyját, és a gyászév leteltéig nem lehet esküvőt tartani, a családdal ünnepelni.

Krishan július végén érkezett Magyarországra, Demcsák Zsuzsával már közös interjút is adtak otthonukban Joshi Bharatnak, a nézők ezt a Tények Plusz július 31-i adásában láthatták. 

- A kor nekem egyáltalán nem számít, csak az az érzés, hogy Zsuzsa boldog és nyugodt legyen mellettem. Én mindent elkövetek ennek érdekében - mondta a férfi a műsorban.

Demcsák Zsuzsa pedig szemmel láthatóan boldog, erről árulkodnak azok a fotók is, amiket a Facebook-oldalára posztolt. A kommentelők szerint nagyon szépek együtt, és sok boldogságot kívánnak a 41 éves tévésnek. "Drága Zsuzsa, maradj mindig ilyen vidám boldog gondtalan!!! Öröm látni így az arcodat" - írta egy hozzászóló. 

Ezt is szeretjük