Süt róluk a szerelem - Demcsák Zsuzsa férjével romantikázott a Duna-parton

Demcsák Zsuzsa áprilisban ment férjhez Krishanhoz, akibe fülig szerelmes.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Június elején kiderült, hogy nem pletyka, Demcsák Zsuzsa valóban szerelmes lett az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, amikor a Srí Lanka-i botrány miatt álltak egy hetet a munkálatok, és férjhez ment egy indiai férfihoz. A négy évvel fiatalabb Krishannal áprilisban házasodtak  össze. A frigyet tanúk előtt is szentesítették, de a hivatalos, papírok szerinti esküvővel még várnak, mert a 36 éves férfi elveszítette az édesanyját, és a gyászév leteltéig nem lehet esküvőt tartani, a családdal ünnepelni.

Krishan július végén érkezett Magyarországra, Demcsák Zsuzsával már közös interjút is adtak otthonukban Joshi Bharatnak, a nézők ezt a Tények Plusz július 31-i adásában láthatták. 

- A kor nekem egyáltalán nem számít, csak az az érzés, hogy Zsuzsa boldog és nyugodt legyen mellettem. Én mindent elkövetek ennek érdekében - mondta a férfi a műsorban.

Demcsák Zsuzsa pedig szemmel láthatóan boldog, erről árulkodnak azok a fotók is, amiket a Facebook-oldalára posztolt. A kommentelők szerint nagyon szépek együtt, és sok boldogságot kívánnak a 41 éves tévésnek. "Drága Zsuzsa, maradj mindig ilyen vidám boldog gondtalan!!! Öröm látni így az arcodat" - írta egy hozzászóló. 

Ezt is szeretjük