Demcsák Zsuzsa és indiai férje megmutatták otthonukat - Először álltak kamerák elé

Demcsák Zsuzsa és a négy évvel fiatalabb Krishan először adtak kamerák előtt interjút.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Június elején kiderült, hogy a pár héttel korábbi hír, miszerint Demcsák Zsuzsa szerelmes lett az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, és férjhez is ment egy indiai férfihoz, nem kacsa. Áprilisban valóban összeházasodtak. A TV2 egykori műsorvezetője hónapokat várt arra, hogy Krishan Magyarországra utazzon. Egy héttel ezelőtt meg is érkezett, majd pár nap múlva Demcsák Zsuzsa és férje budai, kertes otthonukban adtak exkluzív interjút Joshi Bharatnak. 

- Amikor azt érzed, hogy minden egyes porcikáddal elfogadnak, az szerintem egy tökéletes dolog. És ilyen még nem volt az életedben. Ő tulajdonképpen az első férjem - kezdte az interjút a negyvenéves sztár a Tények Pluszban. 

Frigyüket tanúk előtt szentesítették, de a hivatalos, papírok szerinti esküvővel még várnak, ugyanis Krishan nemrég elvesztette az édesanyját, a gyászév leteltéig pedig nem lehet esküvőt tartani, a családdal ünnepelni.

demcsak-zsuzs-ferje2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Krishan négy évvel fiatalabb Demcsák Zsuzsánál, de nem érdekli a körkülönbség, és amiatt sem aggódik, hogy csak pár hónapja ismerik egymást. A férfi azt mesélte, náluk a születésükkor készítenek róluk egy horoszkópot, és aszerint élik le az életüket. 

A kor nekem egyáltalán nem számít, csak az az érzés, hogy Zsuzsa boldog és nyugodt legyen mellettem.

Én mindent elkövetek ennek érdekében - mondta az egyetemet végzett férfi, aki hegymászó, és jógát tanít.

demcsak-zsuzs-ferje-krishan
Fotó: TV2/Tények Plusz

Demcsák Zsuzsának pár nappal ezelőtt három évre bevonták a jogosítványát és 700 ezer forintos bírságot szabtak ki rá, mert június elején ittasan, jogosítvány nélkül vezetett, a férfit azonban ez nem érdekli.   

- Mindennap beszélünk telefonon, mindent elmond, ami történik vele, ezért mindent tudok róla. Őszintén elmondta nekem, mi történt. Ez engem nem érdekel, nekem csak ő fontos - hangzott a szerelmes férfi véleménye. 

- Kaptam és kapok eleget, de ha ő mellettem van, egyszerűen nem érdekel. Nem érdekel, mert azt mondja, hogy nem ez a fontos - tette hozzá a TV2 egykori műsorvezetője.  

Demcsák Zsuzsa első házasságában sokat szenvedett, képet is posztolt arról, hogy egy testileg-lelkileg bántalmazó kapcsolatban élt. A válás nem zárult le szépen, magánélete ezt követően sem alakult boldogan. Az elmúlt tíz évben gyermekein kívül nem élt együtt senkivel, ezért aztán nagy változás, hogy Krishan beköltözött a budai házba. A szerelmesek abban egyetértenek, az a legfontosabb, hogy a volt tévés gyerekei elfogadják édesanyjuk választottját és az új élethelyzetet. 

Demcsák Zsuzsa gyönyörű estélyiben

Márciusban a Televíziós Újságírók Díja gála háziasszonyaként Demcsák Zsuzsa tündökölt. Egyszerre volt elegáns és szexi a kékkel áttört, átlátszó csipkefelsőben és a földig érő kék szoknyában.

Ezt is szeretjük