Demcsák Zsuzsa smink és Photoshop nélkül - Megmutatta a természetes arcát
Demcsák Zsuzsa megmutatta smink nélküli arcát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa március 27-én indult az Ázsia Expresszben részt vevő többi hírességgel és a stábbal Srí Lankára. Hét páros vállalkozott arra, hogy belevág az egzotikus kalandba, és versenybe száll Srí Lanka és India útvesztőin az akár 10 millió forintos fix fődíjért. Az új évadban olyan ismert duók csatlakoztak az utazós realityhez, akiket a való életben is szoros kötelék fűz egymáshoz, így barátnőjével és egykori kolléganőjével, Kandász Andreával vágott neki a nem mindennapi kalandnak. A múlt hétvégén érkeztek haza. 

Extrém helyzetekkel és embert próbáló feladatokkal kellett megbirkózniuk, ami mellett mellékes volt, hogy valakinek milyen a frizurája, vagy, hogy a nézők ezúttal smink nélkül látják. 

A negyvenéves tévés a Facebook-oldalára posztolt is egy olyan videót, ahol nem visel sminket, és filterekkel sem befolyásolta a végeredményt. Azt is elárulta, hogy hajszárítót sem használt jó ideje. Ázsiában nem is volt rá szüksége, ráadásul határozottan jól áll neki, hogy a párás levegőn szárított haja lágyan hullámos lett. 

A TV2 sztárjai smink nélkül

Nem Várkonyi Andrea az egyetlen, aki bátran megmutatja a hétköznapi arcát a világnak. Képes összeállításunkban megnézheted őt és egykori TV2-s kolléganőit smink nélkül.

Ezt is szeretjük