Radics Gigi szakított párjával - Emiatt ment tönkre a kapcsolatuk
Radics Gigi elárulta, miért szakított amerikai párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy Radics Gigi már három hónapja egy párt alkot egy amerikai férfival. A 22 éves sztár szívét a bahamai származású Kai Strachan rabolta el, aki modellként és színészként is dolgozik. Most kiderült, Radics Gigi újra szingli. 

Az énekesnő a Story magazinnak azt nyilatkozta, néhány héttel ezelőtt ő vetett véget a kapcsolatuknak, mert úgy érezte, a Budapest-Los Angeles távkapcsolatban a kevés együtt töltött idő miatt egyre inkább eltávolodtak egymástól. 

- Hiába mentem ki hozzá, akkor sem tudtunk eleget együtt lenni. Ő ott éli a mindennapjait, ezer dologgal foglalkozik egyszerre, és előfordult, hogy nem maradt rám ideje. Ezt pedig el kellett fogadnom, mert pontosan ugyanez történt volna, ha ő látogat meg engem Budapesten. A külön töltött idő sok mindent megváltoztatott mindkettőnkben - mesélte a hetilapnak. 

Radics Gigi hozta fel a párkapcsolati problémát, de abban mindketten egyetértettek, jobb, ha elválnak útjaik. Lezárták a kapcsolatukat, elengedték egymást, de a mai napig beszélnek egymással telefonon, barátok maradtak. 

Az énekesnő hálás az együtt töltött egy évért Kainak, mert mellette ő is felszabadult és laza lett, mint amilyen a férfi, emellett rájött arra, hogy mire vágyik. Míg a korábbi kapcsolataiban a másikhoz igyekezett alkalmazkodni, az amerikai férfi mellett megnyílt, és rájött arra is, mire vágyik egy kapcsolatban.

- Rengeteget változtam az elmúlt időszakban, érettebb és tudatosabb lettem. Sok mindent átértékeltem, és olyasmiket is becsülök, amiket korábban észre sem vettem. (…) hét éve sodródom az árral megállás nélkül, és ebben a sodródásban most először érzek egy kis nyugalmat. Végre van időm az önismeretre, úgy érzem, jó úton haladok - árulta el. 

Radics Gigi bikinis fotói

Radics Gigi bomba formában van. Az énekesnő diétázni kezdett: nem eszik cukrot, tésztát, krumplit és kenyeret sem. Napi ötször, háromóránként eszik, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt. Emellett legalább heti négyszer edz. Meg is lett az eredménye, sokkal szálkásabb, mint volt - ez  szembetűnő  bikinis képein.

Ezt is szeretjük