Szakított párjával a magyar műsorvezetőnő - Bomba formába hozta magát szingliként
Rátonyi Krisztina, a Balatoni Nyár műsorvezetője remek formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 28 éves Rátonyi Krisztina a köztévé legtöbb műsorban szereplő fiatal tehetsége. Kilencévesen a Családi kör című műsor egyik epizódjában szerepelt először, majd a Képben vagyunk (a Kölyökidő utódja) című magazinműsorban és a Klipperekben szerepelt, három évig a Cimbora műsorvezetője is volt a Duna Televízióban. Már felnőtt fejjel vezette a Noé barátai, a Bízunk benned!, A legokosabb osztály és az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogató műsorának, A Dalnak a háttér- és a főműsorait is.

A Balatoni Nyár című beszélgetős magazinműsorban 2013-ban láthattuk először műsorvezetőként, idén Forró Bence oldalán jelentkezik kéthetente. 

Sokaknak szemet szúrt, hogy Rátonyi Kriszta bomba formában van. Mint sok nő, a tévés életében is egy magánéleti változás hozta magával a testi átalakulást is. 2015 őszén szerettek egymásba egy operatőr kollégájával, akivel évek óta barátok voltak. Az útjaik elváltak, ezt követően kezdett el a műsorvezető aktívan sportolni. 

- Többet mozgok, futok, edzésre járok, és az étkezésre is odafigyelek. Ennek egészségügyi okai is voltak ugyan, de főleg magánéletiek. Talán látszik is rajtam, hogy most már nagyon jól érzem magam a bőrömben - mesélte a Best magazinnak

ratonyi-krisztina
Fotó: Facebook/Balatoni Nyár

A Balatoni Nyár műsorvezetőjének nem is választhattak volna jobb embert, Rátonyi Krisztina ugyanis imádja a nyarat, ez a kedvenc évszaka, húsz fok alatt nem is érzi jól magát. Gyerekkora nagy részét pedig a magyar tengernél töltötte. 

- A Balatoni Nyárban gyönyörű ruhákat kapok. Reggelente az adás előtt tartunk egy rögtönzött divatbemutatót a stylist által előkészített ruhákból. Vele, a sminkessel, a fodrásszal együtt szavazunk, hogy melyik legyen rajtam az adásban. A férfi kollégám már nem választhat. Őt hozzám öltöztetik - mesélte a mindig mosolygós tévés a hetilapnak. 

Király Linda 25 kilót fogyott

Király Linda hat-hét éve bármit csinált, nem tudott lefogyni, a gyógyszerek és a különböző diéták sem segítettek. A túlsúlya az egészségére is nagyon rossz hatással volt, ezért 110 kilósan úgy döntött, műtéti beavatkozással változtat az életén. Ennek eredményeként három hónap alatt már 25 kilót sikerült leadnia.

Ezt is szeretjük