Még el sem vált - A magyar énekes egy 19 évvel fiatalabb lánnyal jött össze
Jolly nem titkolja, hogy két hónapja egy párt alkot egy 21 éves szépséggel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május végén derült ki, hogy a mulatós sztárpár, Suzy ás Jolly házassága sok hullámvölgy után már menthetetlen, az énekes, Tarcsi Zoltán öt hónappal ezelőtt el is költözött feleségétől, Királyvári Zsuzsannától és közös gyermeküktől, a hatéves Zsuzsikától. A pár mindkét tagja azt nyilatkozta, hogy már nincs visszaút, 13 együtt töltött év és nyolc év házasság után el fognak válni. A negyvenéves sztár azt mondta, a döntésben nincs szerepe harmadik félnek, és a pletykákkal ellentétben nem egy nővel, hanem előző kapcsolatából született, 17 éves fiával, Szilveszterrel költözött össze. 

Most kiderült, az énekes szíve már két hónapja foglalt, a 21 éves Szuperák Barbarába szeretett bele, aki a tavalyi Magyarok Világszépe versenyének második helyezettje volt. Jolly a Blikknek azt mondta, nincs értelme titkolózni, boldog új párja mellett, és más emberrel is előfordul, hogy a szakítás után nem sokkal rátalál a szerelem. 

jolly
Fotó: Facebook/Zoltán Tarcsi (Jolly Sandro

- Barbarával régóta barátok vagyunk. Szerepelt a legújabb klipemben, a munka miatt találkoztunk, de májusban elindult köztünk valami, ami több a barátságnál. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, felszabadultan, jól éreztük magunkat együtt - nyilatkozta a napilapnak. 

Barbarát a kislányának, a kis Suzynak még nem mutatta be, még túl friss a kapcsolat, és nem szeretné megsebezni, de a fiának, Szilveszternek már igen, aki elfogadta a kapcsolatukat.

- A lelkemnek jólesik, hogy szeretve vagyok. Hiszen nem jó úgy élni, ha elfogynak a szép szavak, nincsen kedvesség, meghittség egy férfi életében. Az utóbbi idők negatív energiája Barbarának köszönhetően átváltozott abszolút pozitív irányba – vallotta be Jolly, akinél 19 évvel fiatalabb az új párja.  

Hazai sztárhölgyek és gasztroszakember párjaik

Ábel Anitát megviselte házasságának lezárása, pár hónappal a szakítás után újra betoppant a szerelem az életébe, méghozzá a hét évvel fiatalabb, olasz Roberto Favaro személyében. Nem ő az egyedüli, akinek szívét egy gasztroguru rabolta el. Képes összeállításunkban megnézheted, ki büszkélkedhet még olyan párral, aki a konyhában verhetetlen.

Ezt is szeretjük