Ő az RTL Klub híradósának új szerelme - Az esti JOY-gálán mutatkoztak először
Szabados Ágnes a tegnap esti JOY Social Media Awardon jelent meg először új párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabados Ágnes újra szerelmes. Az RTL Klub híradósa a pünkösdi hosszú hétvégén posztolt egy képet a közösségi oldalára, amin új párja a vállán cipeli, de a férfiból csak annyi látszik, hogy izmos, a hátát tetoválások borítják, és hosszú, szőke haját copfban hordja. A harmincéves tévés a tegnap este harmadszorra megrendezett JOY Social Media Awardon jelent meg először a kedvesével. 

A csütörtök esti díjátadón le sem tagadhatták volna, mennyire szerelmesek egymásba, a fotóik magukért beszélnek. 

Szabados Ági szerelme, Peleskey Bence social media managerként, illetve modellként dolgozik. Utóbbit viszonylag későn kezdte, már elmúlt harminc, amikor hosszú hajjal, szakállal, tetoválásokkal, izmosra gyúrtan felfedezték az utcán. 

szabados-agi-parja2
Fotó: Femina/Lévay Máté

Miskolcon született, de Algériában nőtt fel, a kilencvenes években tért vissza családjával a szülővárosába. Ma is sokat utazik, járt már többek közt Új-Zélandon, Guatemalában, Panamában, az USA-ban vagy Malajziában is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#distance ... thanks for the retouch @zennaphotography and the helping hand @kroandi 💪🏼

Peleskey (@peleskey) által megosztott bejegyzés,

Szabados Ági korábban hat évig élt párkapcsolatban kedvesével, Ákossal, aki az RTL Klubnál dolgozott. Már az esküvőjük helyszíne és időpontja is megvolt, azonban végül a szeptemberi lagzi helyett tavaly októberben a különválás mellett döntöttek.

A szakítás megviselte, hét kilót fogyott utána, de áprilisban azt mesélte a Story magazinnak, sokkal jobban érzi magát, mint a kapcsolat utolsó évében, ebben pedig többféle terápiának is szerepe van. Előző kapcsolatát sikerült lezárnia és feldolgozni, kivirult, pozitív hozzáállása pedig az új szerelmet is elhozta az életébe.

A 2019-es JOY Social Media Award legcsinosabb sztárjai

Képgalériánkban megnézheted a harmadik JOY Social Media Award legcsinosabb sztárjait.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük