Jóképű férfi Janicsák Veca férje - Ő Jancsó Miklós unokája
Janicsák Veca 2017-ben ment hozzá kislánya apjához, Ábelhez.

cover-janicsak
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Vecát a 2007-es Csillag születik című tehetségkutatóban ismerte meg a közönség, majd három évvel később szerepelt az X-Faktorban is, ahol ő lett a műsor legjobb női hangja.

A Fonogram-díjas énekesnő azóta máig sokat koncertezik és klipet forgat, magánéletét azonban mindig is félve óvta a nagy nyilvánosság előtt. Férje pontos kilétét sokáig homály fedte, öt év együtt járás után, 2017-ben véletlenül derült ki, hogy nem más, mint a 2014-ben elhunyt Jancsó Miklós unokája, Ladányi Ábel, de közös kislányukat, Emmát sem gyakran mutatja meg a kíváncsi szemeknek.

Jóképű férfi Janicsák Veca férje

A világhírű magyar filmrendező, Jancsó Miklós 1958-ban vette feleségül Ladányi Ábel nagymamáját, Mészáros Mártát, akivel tíz évig élt házasságban. Ábelt is vonzotta a színészet, de végül fotós lett. Neve és arca is ismerős lehet, hiszen a 2004-es, A temetetlen halott című történelmi filmben lehetett látni, de feltűnt A magzat és a Kisvilma - Az utolsó napló című alkotásokban is, valamint felesége egyik 2014-es klipjében is szerepet vállalt. 2019 őszén is láthatjuk a képernyőn, a TV2 tavasszal forgatott, Ázsia Expressz című reality műsorának második szériájában feleségével vágtak neki a több hetes kalandnak.

janicsak-veca-ok
Fotó: Youtube/Családvarázs

Janicsák Veca és párja 2012-ben jött össze, és 2017 augusztusában, pár hónappal szakításuk után mindenki legnagyobb meglepetésére összeházasodtak. Kislányuk még az esküvő előtt, 2015 decemberében született.

A gyönyörű énekesnő a Családvarázs második évadában többek között arról is beszélt, miért nem mutatta meg hosszú éveken keresztül szerelmét a nagy nyilvánosságnak, és mit adott nekik az Ázsia Expressz 2 forgatása.

- Én azon a véleményem voltam, hogy ha nem kötsz házasságot, ha nem jutsz el arra a szintre, addig, úgymond, nem komoly semmi sem, addig nem biztos, hogy meg akarom ezt osztani mindenkivel. (...) Az Ázsia Expressz nagyon sokat adott nekünk, inkább jó dolgokat láttam meg pluszban Ábelben. A kislányunk pedig mindkettőnknek rettenetesen hiányzott - árulta el szűkszavúan a műsorban.

Magyar műsorvezetők és házastársaik

Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogy festenek a népszerű műsorvezetők ritkán látott házastársai.

Ezt is szeretjük