Megszületett Tatár Csilla kislánya - Mimi Elzáról fotót is posztolt a műsorvezető
Megszületett Tatár Csilla második gyermeke, aki a Mimi Elza nevet kapta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Tatár Csilla második gyermeke. A kislánya a Mimi Elza nevet kapta. Az örömhírről ma reggel számolt be a műsorvezető a közösségi oldalán. 

Egy babafotót is posztolt, valamint elárulta, hogy a csöppség április 20-án, hétfőn könnyen és gyorsan jött világra. 

tatar-csilla1
Fotó: TV2

 A 36 éves sztár tavaly októberben árulta el, hogy kisfia, Milán testvérkét kap. Azt sem hallgatta el, hogy az áldott állapothoz rögös út vezetett, a mostani már az ötödik terhessége. Első házasságában elveszített egy magzatot a hetedik hétben, kisfia megfoganását ezért csodaként élte meg. Milán 2015 novemberében jött világra, előtte Tatár Csilla és párja, Balázs össze is házasodtak.

Milán születését követően kétszer teherbe esett, de elvetélt, az ötödik terhessége bejelentésekor viszont már túl volt a kritikus időszakon. Kislánya, Kunos Mimi Elza 2020. április 20-án látta meg a napvilágot.  Rengetegen gratuláltak a baba megszületéséhez, köztük Kulcsár Edina, aki tegnap hozta világra második gyermekét: neki is kislánya született, akit Ninának kereszteltek. 

"Gratulálunk! Majdnem sikerült az egy napon szülés. Sok egészséget és boldogságot" - írta Kulcsár Edina Tatár Csilla Instagram-oldalán. 

"Én is gratulálok Nektek! Szia Nina! Aludj sokat éjszaka! És mondd meg Miminek, hogy Ő is" - válaszolta Tatár Csilla. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bébibumm van a hazai sztárvilágban: Winkler Nóra tegnap délután jelentette be, hogy megszületett első gyermeke, Simon.

A 47 éves sztár idén február végén árulta el, hogy már a hetedik hónapban van. A Danubius Cappuccino Tripla című rádióműsor és a köztévé több kulturális műsorának egykori műsorvezetője tíz éve van együtt párjával, és két hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, most érezte készen magát az anyaságra. 

Magyar sztárok smink nélkül

Ördög Nóra is megmutatta egyik reggel, hogyan néz ki smink nélkül. "Ma lehet, hogy elkésünk a suliból... #szomszédszoba #maradjszépenotthon" - írta a közösségi oldalán. A TV2 műsorvezetője így csak ritkán látható, mert műszempillát sem visel a szelfin. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a magyar sztárokat, akik az önkéntes karanténban megmutatták smink nélküli arcukat. 

Ezt is szeretjük