Tatár Csilla két vetélés után vár újra babát - Már túl van a kritikus 3. hónapon

Tatár Csilla nem akarta elhallgatni, hogy a második terhességéig rögös út vezetett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla egy babapocakos fotóval tegnap este tudatta az örömhírt: második gyermekével várandós. A műsorvezető ugyanakkor fontosnak tartotta elmondani, hogy a második terhességéig rögös út vezetett, nem akarta elhallgatni, hogy a mostani már az ötödik terhessége. 

Amikor a 36 éves tévés 2015 májusában egy blogbejegyzésben tudatta, hogy első gyermekével várandós, azt is leírta, hogy első házasságában elveszített egy magzatot a hetedik hétben, de erről sokáig hallgatott, még akkor is, amikor mások folyamatosan arról kérdezgették, meddig akar még várni a gyermekvállalással, karrierépítés helyett ideje lenne már szülnie. Első gyermeke, Milán megfoganását ezért csodaként élte meg. A kisfiú 2015 novemberében jött világra, előtte párjával, Balázzsal össze is házasodtak. 

Tatár Csilla most a Story magazinnak mesélt arról, hogy Milán születését követően kétszer teherbe esett, de elvetélt, most az ötödik terhességével viszont már túl van a kritikus időszakon. Azért tartotta fontosnak, hogy erről beszéljen, mert tapasztalatból tudja, mennyire nehéz azoknak a nőknek, akik nagyon szeretnének kisbabát, ám az mégsem fogan meg, közben pedig kisgyerekes anyukákat látnak maguk körül, az ő boldog, rózsaszín történetüket hallgatják, és a környezetük, valamint a társadalom is nyomás alá helyezi őket azzal, hogy a gyerekszülés fontosságát hangsúlyozza.

- Nem szeretnék az a nő lenni, aki valakinek, aki éppen ezeket a sorokat olvassa, pluszterhet pakol a vállára. Miután Milán megszületett, a rá következő két nyáron is teherbe estem, de egyik baba sem maradt meg. Nem jártam utána a miérteknek, nem kutattam az okokat. Úgy voltam vele, ennek így kellett történnie, biztos nem jött még el az ideje… De mint minden nőnek, nekem is befészkelte magát a kisördög a gondolataimba: "Vajon miért történt így?" Erre viszont nincs magyarázat. Nagyon sok nővel előfordul sajnos, és gyakran még az orvosoknak sincsenek válaszaik - mondta a hetilapnak.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Helló Bébi!❤ Érkezik a kistestó!❤🙏 Azoknak pedig, akik a teherbeeséssel küzdenek üzenem, hogy nekem is az 5. terhességem, szóval kitartás!🙏 És akkor most gyorsan válaszolok pár kérdésre:😘 Mit szólt Milánt? Örült csak, annyit kért, hogy fiú legyen és tudjon beszélni!✌ Mit szólt Balázs? Most már újra beszél!😂 #iloveyou♥️ @kunos_balazs ♥️ #négygyerekesapánaklenniszexi😅❤ Meddig fogsz sportolni? Ameddig jólesik!💪 És dolgozni? Ameddig jóleseik!💪 És mikor fogsz újra dolgozni? Abba se hagyom.😂 Spoiler: részletek a Story magazinban!😂 #amásodikszerelemgyerek #hellókistestó❤😊 Fotókredit: Story Magazin Fotó: Borzi Vivi😘 @lindaholdampf😍❤😘

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

A négyéves Milánnak a szülei a 12. hétig nem árulták el, hogy testvére érkezik, a kisfiú mégis megérezte: gyakran mutatott az édesanyja pocakjára és kijelentette, ott van a kis tesója. Tatár Csilla szerint Milánnak nem fog gondot okozni, hogy már nem lesz egyke, az unokahúgát, az egyéves Mirát is nagyon szereti. Biztos, ami biztos, kikéri majd szakember véleményét, de a férje is nagy segítségére lesz, hiszen neki a születendő kicsi a negyedik gyermeke lesz, Milánon kívül az első házasságából van egy felnőtt fia és egy lánya. 

- Azt gondolom, ez a mostani terhesség óriási vállalás volt tőle, amiért én nagyon hálás vagyok neki. Ő már úgy volt vele, hogy bőven megvagyunk, viszont tudta, hogy én mennyire szeretnék még egy babát. Persze nem erőszakoskodtam, nem volt nálunk mindennap terítéken az újabb gyermekvállalás kérdése. Igazából mindketten úgy álltunk hozzá, hogy lesz, ami lesz - mesélte az ATV műsorvezetője, aki szeptemberben tért vissza a képernyőre a Mondd el Tatár Csillának! című műsorával. 

Magyar műsorvezetők és ritkán látott házastársaik

Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogy festenek a népszerű magyar műsorvezetők ritkán látott házastársai.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük