Tatár Csilla újra babát vár - A pocakja már ilyen szépen gömbölyödik
Tatár Csilla babapocakos fotóval tudatta, hogy ismét várandós.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla tegnap késő este a Facebook- és az Instagram-oldalán jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A 36 éves műsorvezető egy fotót is posztolt, amin már jól kivehetően gömbölyödik a babapocakja. 

A posztban azt is közölte, hogy addig fog dolgozni, amíg jólesik, nem úgy tervezi, hogy abbahagyja a munkát. Bővebben a Story magazinnak mesélt az áldott állapotról, de annyit még elárult, hogy kisfia, Milán örült, hogy kis tesót kap, csak annyit kért, fiú legyen. Férje, Balázs a kicsi érkezésével négygyerekes édesapa lesz.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Helló Bébi!❤ Érkezik a kistestó!❤🙏 Azoknak pedig, akik a teherbeeséssel küzdenek üzenem, hogy nekem is az 5. terhességem, szóval kitartás!🙏 És akkor most gyorsan válaszolok pár kérdésre:😘 Mit szólt Milánt? Örült csak, annyit kért, hogy fiú legyen és tudjon beszélni!✌ Mit szólt Balázs? Most már újra beszél!😂 #iloveyou♥️ @kunos_balazs ♥️ #négygyerekesapánaklenniszexi😅❤ Meddig fogsz sportolni? Ameddig jólesik!💪 És dolgozni? Ameddig jóleseik!💪 És mikor fogsz újra dolgozni? Abba se hagyom.😂 Spoiler: részletek a Story magazinban!😂 #amásodikszerelemgyerek #hellókistestó❤😊 Fotókredit: Story Magazin Fotó: Borzi Vivi😘 @lindaholdampf😍❤😘

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Azt is megosztotta a követőivel, hogy a mostani az ötödik terhessége. "Azoknak pedig, akik a teherbeeséssel küzdenek, üzenem, hogy nekem is az 5. terhességem, szóval kitartás!" - írta. 

Tatár Csilla 2015 májusában egy blogbejegyzésben tudatta, hogy első gyermekével várandós: a baba orvosi segítség nélkül, természetes úton fogant meg. Azt is elárulta, hogy Gönczi Gábor feleségeként hét hét után elvesztett egy magzatot. 

2017 őszén a Story magazinnal osztotta meg, hogy négy hónap alatt hatalmas változás volt az életében, hogy elvált, megismerte a második férjét, akitől hamar teherbe is esett. 

- "Apa, ülsz vagy állsz? Elköltözöm otthonról. Apa, ülsz vagy állsz? Elválok. Apa, ülsz vagy állsz? Van egy új pasim. Apa, ülsz vagy állsz? Terhes vagyok." És ez, mondjuk, négy hónap leforgása alatt. Az utolsót persze kitörő örömmel fogadta - mondta akkor a hetilapnak. 

Milán Ruben 2015. november 19-én született meg. Három nappal később a tévés a Facebook-oldalán tudatta rajongóival egy bájos fotó kíséretében, hogy a kisfiú természetes úton a világra jött. Tatár Csilla első gyermeke pár hét múlva már négyéves lesz, szeptemberben kezdte az óvoda középső csoportját. 

Népszerű műsorvezetők és házastársaik

Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogy festenek a népszerű magyar műsorvezetők ritkán látott házastársai.

Ezt is szeretjük