Kökény Attila csokornyakkendős unokájától elolvadtunk - A 3 hónapos Medi cuki fotókon
Kökény Attila büszke nagypapaként mutatja meg unokáját az Instagramon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila lánya, Aranka 2020. január 22- én ajándékozta meg édesapját első unokájával. Az énekes rajong a piciért, cuki fotóival pedig szívesen büszkélkedik az Instagram-oldalán.

Medi igazi kis hajas baba hatalmas, gyönyörű szemekkel. Nem csoda, hogy nagypapája nem tud betelni vele, azonban a koronavírus-járvány miatt most kénytelenek egymástól távol tölteni a hétköznapokat.

Kökény Attila unokája, Medi

Joshi Bharat műsorában árulta el, mennyire szenved attól, hogy nem látogathatja a lurkót. 

- A picikének még nincs immunitása. Át kellett gondolnunk, hogy bevállaljuk-e azt, hogy megnézzük-e, örömködünk-e benne, de nem mertük megtenni, mert még egyszerűen nincs immunrendszere. Most kapta meg az első olyan oltásokat, amitől kezdődik nála a védekezés - árulta el a Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal adásában.

- Mindennap Skype-on tartjuk a kapcsolatot vele. Beszélünk hozzá, már megismer minket, és nevet ránk, de érzelmileg nagyon nehéz ez a helyzet.

A húsvét a karantén ideje alatt sem maradhatott el, Medi pedig elegáns kis locsolónak bizonyult. Nagypapája ki is posztolta, hogyan várta életében először a nyuszit: csokornyakkendőben és csokitojások között.

Fotókon mutatjuk, hogy mennyire cuki unokával büszkélkedhet Kökény Attila.

Fotókon mutatjuk, hogy mennyire cuki unokával büszkélkedhet Kökény Attila.

Ezt is szeretjük