Beleshetsz Kulcsár Edina lakásába - Apró, de otthonos a családi fészkük
Mutatjuk, hogy hol él Kulcsár Edina kisfiával és férjével, Csutival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina megmutatta, hol élnek férjével, Szabó Andrással, ismertebb nevén Csutival és az egyéves lurkójukkal Medoxszal. Bár imádni való a pesterzsébeti lakásuk, a hamarosan négytagúra bővülő család mégsem örül annak, hogy ott ragadtak a karantén miatt.

Egy építkezés kellős közepén jártak, amikor felütötte a fejét a koronavírus-járvány. Úgy tervezték, hogy amikor az egykori szépségkirálynő életet ad születendő kislányuknak, a picit már az új házukba vihetik haza a kórházból.

Kulcsár Edina lakása

Épp ezért a jelenlegi lakásban nem alakítottak ki külön szobát a csöppségnek, a 29 éves sztár pedig aggódik, hogy így hogyan fognak boldogulni az elkövetkezendő időkben. Azt sem tudja megjósolni, mikor lesz készen az álomotthonuk.

- Őszintén szólva, nagyon nem így képzeltem el a várandósságom utolsó időszakát, nagyon csalódott vagyok. Nagyon sok félelmem van, hogyha nem tudunk beköltözni a házba, akkor mi lesz - mesélte a TV2 #maradjotthon című műsorában.

Bár nem élnek hatalmas lakásban, nagyon otthonos a családi fészkük.
Bár nem élnek hatalmas lakásban, nagyon otthonos a családi fészkük.
Fotó: TV2 #maradjotthon

A gyönyörű sztár tudja, hogy milyen az élet egy kisebb területű otthonban, hiszen többször elmesélte már, hogy szerényebb körülmények között nőtt fel. 46 négyzetméteres panellakásukban négyen éltek együtt évekig. Most mégis frusztrált, hiszen nem számított az adott helyzetre.

- Nagyon nem erre rendezkedtünk be, épp ezért még semmink nincsen meg a ruhákon kívül a picurnak. Nagyon szerettem volna, ha olyan babaszobába várjuk, ami teljesen be van rendezve.

Egyelőre Medox kiságya is a hálószobájukban kapott helyet.
Egyelőre Medox kiságya is a hálószobájukban kapott helyet.
Fotó: TV2 #maradjotthon

Szerelme egy fokkal derűlátóbb, ő bízik abban, hogy minél előbb be tudják fejezni a munkálatokat. Minden erejével azon van, hogy az otthonlét hátralévő részét már az új házukban tudják tölteni immár négyesben.

Horváth Gréta otthona

Horváth Gréta sminkoktatóként pontosan tudja, hogyan varázsoljon a vendégeinek tökéletes külsőt. Azonban nem csak a szakmájában kamatoztathatja kreativitását: a lakásdekorálás is specialitása.

Ezt is szeretjük