9 négyzetméter Steiner Kristófnak budapesti lakása - Imádja a pici otthont
Steiner Kristóf nagyon szereti apró, budapesti lakását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kreativitással a nagyon kicsi lakásokat is be lehet rendezni úgy, hogy minden funkció helyet kapjon bennük, mégse érezzük őket túlzsúfoltnak. Erre számos tévéműsor és magazin ad remek ötleteket. Steiner Kristóf, a VIVA TV egykori műsorvezetője, újságíró, gasztroblogger Budapesten egy kilenc négyzetméteres lakást vett 2009-ben, ha hazalátogat a férjével, itt laknak - mesélte a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban. 

- Még akkor vásároltam, amikor először elköltöztem Magyarországról. Amikor eljöttem a zenetévétől, volt egy nagyon minimális kis megtakarított pénzem. Tel Aviv, ahova költöztem, a világ legdrágább városa, tudtam, hogy ott hónapok alatt elmenne a pénzem. Akkor még lehetett Budapesten nagyon-nagyon mini lakásokat vásárolni. Jól utánanéztem, és egy kilenc négyzetméteres lakást találtam a VII. kerületben, az Állatorvosi Egyetemmel szemben. Azonnal beleszerettem. Egy hatodik emeleti lakás, a liget fáira és a környék háztetőire látsz rá - áradozott a picike otthonról a 37 éves sztár. 

steiner-kristóf
Fotó: TMC

Ábel Anita, a NőComment! műsorvezetője elképedve hallgatta. Azt mondta, ő nem tudja elképzelni magát egy ennyire pici lakásban, úgy érezné, nincs magánszférája. 

- Szerintem ez is vérmérséklet kérdése. Nekünk a párommal (férje, Nimrod Dagan izraeli színész, akivel négy éve élnek együtt, 2018 augusztusában össze is házasodtak - a szerk.) nem kell külön tér. Akkor is, amikor mindketten dolgozunk valamin, szeretünk egymás mellett ülni, és néha megkérdezzük a másik véleményét. 

Steiner Kristóf 2019 augusztusában a wmn.hu oldalon be is mutatta a kilenc négyzetméteres lakását, miután férjével felújították, és berendezését minimalizálták. 

Így ma már teljesen másképp néz ki, mint amikor 2017 áprilisában megmutatta a TV2 Otthontérkép című magazinműsorának. 

Kóbor János megmutatta luxusvilláját

Kóbor János Törökbálinton, egy mediterrán stílusú villában él feleségével és kislányukkal, amely korábban a Korda házaspár, Korda György és Balázs Klári tulajdonában volt. Nézd meg az Omega énekesének  gyönyörűen berendezett otthonát!

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük