Peller Anna óriási házban lakik - Csoda, hogy nem téved el benne

Peller Anna megmutatta hatalmas otthonát.

peller-anna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Kub nézői biztosan meglepődtek, amikor Peller Anna és férje, Lukács Miki körbevezették hatalmas otthonukban a csatorna stábját. Még az Édes Otthon műsorvezetője, Molnár Andi is alig jutott szóhoz, amikor meglátta, hogy milyen hosszú folyosó vezet be óriási családi házukba.

Az adásból megtudhattuk, hogy a méretes ingatlant a 37 éves színésznő apukája építette, ő pedig férjével együtt újította fel azt, és a saját ízlésüknek megfelelőre is ketten formálták át az épületet. Otthonukban rengeteg nagy szoba található, a gyönyörű kertről nem is beszélve, az előszoba pedig egy óriási nappaliba vezet, ahol kényelmesen elférnek akkor is, ha vendégeket fogadnak.

Képes összeállításunkban megnézheted Peller Anna és Lukács Miki otthonát, melyben könnyű eltévedni, ha nem figyel oda az ember.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük