Csonka András megmutatta gyönyörű lakását - Csodás kilátás nyílik a budai várra
Csonka András a lakásából rálát gyermekkora helyszíneire.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka András gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul.

A színész leginkább a letisztult, modern stílusú bútorokat részesíti előnyben, és bár a tér nem túl nagy, a 62 négyzetméter minden egyes centiméterét ízlésesen, kreatív megoldásokkal alakította ki.

Csonka Bandinak pazar kilátása van Budára

Csonka András a FEM3 Café műsorában mutatta meg, hol él, Joshi Bharatot invitálta meg egy kávéra és némi beszélgetésre. A műsorvezetőnek például azt is elárulta, ez az első saját lakása, ugyanis 31 éves koráig nem hagyta el a családi fészket, szülei házában lakott.

- Ez életem első lakása, és valószínűleg az utolsó is. Szemben lakom mindazzal, ami történt velem, rálátok a múltamra. Például, ahova iskolába jártam, a Petőfi Sándor Gimnáziumba, mögötte a családi házam, ahova születtem. De rálátni a budai várra, a Horváth-kertre, ahol minden télen szánkóztam, vagy az Ifjúsági Parkra, ahova koncertekre jártunk ki a barátaimmal. A költözésnél fontos szempont volt a kilátás, semmi nem érdekelt, csak az, hogy mi van körülöttem - árulta el a műsorban.

Az 54 éves sztár azt is elmesélte, mivel szokta tölteni az estéit. Például imád otthon sorozatokat nézni és zenét hallgatni, a konyhában viszont nem mozog otthonosan, főzni egyáltalán nem szokott.

Képes összeállításunkban beleshetsz Csonka András otthonába, és megnézheted azt is, milyen impozáns kilátásban gyönyörködhet nap mint nap. 

Ezt is szeretjük