Csonka András megmutatta gyönyörű lakását - Csodás kilátás nyílik a budai várra

Csonka András a lakásából rálát gyermekkora helyszíneire.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csonka András gyönyörű lakásban éli mindennapjait, ráadásul még a környezete is impozáns, ugyanis otthona a Naphegyen található, ahonnan egész Buda látképe elénk tárul.

A színész leginkább a letisztult, modern stílusú bútorokat részesíti előnyben, és bár a tér nem túl nagy, a 62 négyzetméter minden egyes centiméterét ízlésesen, kreatív megoldásokkal alakította ki.

Csonka Bandinak pazar kilátása van Budára

Csonka András a FEM3 Café műsorában mutatta meg, hol él, Joshi Bharatot invitálta meg egy kávéra és némi beszélgetésre. A műsorvezetőnek például azt is elárulta, ez az első saját lakása, ugyanis 31 éves koráig nem hagyta el a családi fészket, szülei házában lakott.

- Ez életem első lakása, és valószínűleg az utolsó is. Szemben lakom mindazzal, ami történt velem, rálátok a múltamra. Például, ahova iskolába jártam, a Petőfi Sándor Gimnáziumba, mögötte a családi házam, ahova születtem. De rálátni a budai várra, a Horváth-kertre, ahol minden télen szánkóztam, vagy az Ifjúsági Parkra, ahova koncertekre jártunk ki a barátaimmal. A költözésnél fontos szempont volt a kilátás, semmi nem érdekelt, csak az, hogy mi van körülöttem - árulta el a műsorban.

Az 54 éves sztár azt is elmesélte, mivel szokta tölteni az estéit. Például imád otthon sorozatokat nézni és zenét hallgatni, a konyhában viszont nem mozog otthonosan, főzni egyáltalán nem szokott.

Képes összeállításunkban beleshetsz Csonka András otthonába, és megnézheted azt is, milyen impozáns kilátásban gyönyörködhet nap mint nap. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük