Tatár Csilla megmutatta kislánya arcát - Mimit címlapon puszilja a testvére, Milán
Tatár Csilla először mutatta meg kislányát, az öt hónapos Mimi Elzát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tatár Csilla élete nagyot fordult idén tavasszal: kétgyerekes édesanya lett, miután április 20-án megszületett kislánya, Mimi Elza. 

A kicsi csak nyolcnapos volt, amikor újabb nagy változás történt, ugyanis a család vidékre költözött.

Tatár Csilla gyerekei

A műsorvezető a Story magazinnak mesélt új életükről és két gyermekükről, akikkel a címlapon szerepel. Az olvasók először láthatják az öt hónapos kislánya arcát, amire a bátyja, az ötéves Milán éppen puszit nyom. 

A 37 éves sztár imádja Budapestet, azt gondolta, soha nem költöznek el Újlipótvárosból, de a világjárvány első hullámában kiderült, milyen sokat jelent a gyerekek számára a kert, emellett a két gyerekszoba mellett szükségük volt egy dolgozószobára is, ahova a férje elvonulhat, ha otthonról dolgozik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nyolcnapos volt a második gyermekük, amikor Tatár Csilla szülei és testvére mellé költöztek az agglomerációba. Eleinte hiányzott neki a pezsgés és a városrész hangulata, de a kisfia boldogsága, amint felfedezi a környezetét, a természet közelsége meggyőzte. 

- Itt sokkal könnyebb két gyerekkel. Csak kitolom Mimit a babakocsiban a teraszra, közben pedig simán tudok Milánnal festeni vagy játszani a friss levegőn - mesélte a hetilapnak. 

A fiúcska nagyon szereti a kishúgát, és - ahogy az lenni szokott - a baba akkor kacag a legnagyobbakat, amikor a testvére szórakoztatja. 

- A kislányunk bája és nyugalma tökéletesen illeszkedik Milán vibráló, zseniális személyiségéhez. Mimi egyébként is csupa mosoly baba, Milán pedig imád viccelődni. A kis tesó már most óriásiakat kacag, amikor nagy tesó bohóckodik neki - osztotta meg az olvasókkal a büszke édesanya. 

A mi kis falunk Lacija megmutatta kislányát

A mi kis falunk kissé teszetosza, ám roppant szerethető Berkics Laciját alakító Bánki Gergely magánélete egy cseppet sem hasonlít sorozatbéli karakteréhez. A színész már megtalálta az igazit, tavaly nyáron pedig titokban édesapa lett. Lujza már elmúlt egyéves, és bár édesapja óvja a rivaldafénytől, a Fókusz stábjával kivételt tett, megmutatta nekik a csöppséget.

Ezt is szeretjük