Király Viktor először mutatta meg kisfia arcát – A 2 hónapos Kolen tündéri baba

Király Viktor és felsége, Anita címlapon szerepelnek kisfiukkal, Kolennel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Két hónappal ezelőtt boldogan újságolta Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita, hogy 2550 grammal és 50 centisen megszületett első gyermekük, aki a különleges Kolen nevet kapta.  

Apás szülés volt, az énekes végig a felesége mellett maradt és jókedvre derítette: viccelt nejével és a szülésznővel is. Mindketten úgy emlékeznek, rengeteget nevettek, kisfiuk születését csodás élményként élték meg

Király Viktor fia

A házaspár a csöppség arcát most először mutatta meg a Story magazin címlapján és a lapban több cuki babafotón. A 36 éves énekes szerint nem kérdés, hogy most a baba a feleségére hasonlít: aki meglátja, azt mondja, tiszta anyja, nagyon szép gyerek.  

Miután hazavitték a kórházból Kolent, sok módszernek utána olvastak, hogyan altassák, milyen sűrűn vegyék fel, de aztán inkább a megérzéseikre hallgattak, és a saját módszereiket alkalmazzák.

Szerencsére a fiúcska jó baba, csak akkor hangos, ha éhes, és jól alszik, kivéve az időjárási frontok idején. Dallamokkal, rigmusokkal nyugtatják, és nem csak az édesapja énekel neki, hanem az édesanyja is, akinek énektudásán Király Viktor sokszor viccelődik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nagyon tehetséges, kitartóan gyakorol… Lehúzhatom a tehetségem a vécén, vége a karrieremnek, mert anyaszerelem van, Kolen csak Anita hangjára figyel – árulta el az apuka. 

Persze van, amit Király Viktor tud jobban: ilyen az angol nyelv. Szeretnék, ha a gyerekük kétnyelvű lenne, ezért az énekes fürdetésnél angolul énekel Kolennek. 

- Nagyon előre gondolkodom. Már most tudom, hol fogom suliztatni a fiunkat. A kétnyelvűségből nem engedünk, egyébként szabad szellemű iskolába szeretnénk járatni – árulta el az apuka a hetilapnak. 

A fiatal szülőknek segítsége is van: mindegyik nagyszülő boldogan unokázik, Viktor nővére, Király Linda és Anita 25 éves öccse sűrűn megérkeznek babázni. A fiatal édesanya legnagyobb támasza a két nagymama, főként az édesanyja, aki 80 kilométert utazik, hogy segíthessen, és néha a lányáéknál alszik.

Király Viktor Amerikában élő ikertestvére személyesen még nem találkozott az unokaöccsével, de kérésére az énekes elhalmozza babafotókkal. 

- Ha látni akarjuk egymást, egyikünknek át kell repülnie az óceánt, és úgy néz ki, én leszek az, aki kiviszem hozzá a családomat. Az ő kisfiuk, Kai már három és fél éves, nagyon várjuk, hogy az unokatesók meglássák egymást – osztotta meg a lap olvasóival a 2008-as Megasztár győztese. 

Király Linda több mint 30 kilót fogyott

Képes összeállításunkban megnézheted, a 33 kilót fogyott Király Linda milyen dögösen fest legújabb fotóin. Egyre vékonyabb, alakját pedig nagyon csinos ruhákban mutatta meg a követőinek. Nem csoda, hogy úgy pózol a fotóin, mint egy profi modell, hiszen fantasztikusan néz ki. Darázsderekát is megvillantotta a legújabb felvételen.

Ezt is szeretjük