Király Linda cuki unokaöccse ellopta a show-t a TV2 gálaműsorában

Király Viktor Amerikában élő ikertesójának kisfia, Kai nagyon cuki kisfiú.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Király Viktor és felesége, Virág Anita alig várják, hogy nyár elején megszülessen első gyermekük. Az énekes gyakran gitározik és dalol születendő gyermeküknek, a TV2 vasárnap esti jótékonysági gálaestjén pedig, amelyen több mint ötven népszerű sportoló és előadóművész fakadt dalra, a nagyközönségnek is énekelt családtagjaival. 

Nemcsak Király Viktor és felesége, de nővére, Király Linda, az édesanyja és édesapja, ikertesója, Benjámin, annak felesége, Jessica és cuki kisfiuk, Kai is énekelt a Király család közös produkciójában. 

Király Linda cuki unokaöccse

A Neked énekelek kedvéért összeállt Király család a Happy című számot adta elő, a show-t pedig egyértelműen a hároméves csöppség lopta el. 

Kairól egy külön poszt is készült: egy táblát tart, amin magyarul írt szöveggel az egészségügyi dolgozóknak mond köszönetet. A kommentekből kiderül, hogy az Amerikában cseperedő kisgyerek két nyelven beszél, angolul és magyarul is. 

A hozzászólók dicsérték, milyen gyönyörű kisgyerek. Kai édesanyja, Jessica ázsiai származású, különleges vonásait neki és jóképű édesapjának köszönheti. Már egyéves kora előtt felfigyeltek rá az amerikai modellügynökségek, és babamodellként több reklámkampányban is szerepelt.

A dalolós videó előtt arról is beszéltek, ki hogyan viseli az önkéntes karantént. A 2017 februárjában világra jött fiúcska nagyon jól, egész nap játszik a szüleivel. Lindának a legnehezebb, hisz míg a többiek a férjükkel/feleségükkel vészelik át a bezártságot, ő a kiskutyájával. 

Király Linda már 33 kilót fogyott

A karanténban eltöltött mackónadrágos és smink nélküli napok után van, hogy jólesik kiöltözni, még ha csak a szemetet viszi is ki az ember. Király Linda is így tett, és ezt nagyon szexi képeken prezentálta az Instán. Rajongóit is arra buzdítja, hogy kövessék a példáját, és néha cseréljék le a kényelmes ruhákat olyan darabokra, amikben alapból bulizni vagy színházba indulnának.

Ezt is szeretjük