Király Viktor ikertestvérének felesége egzotikus szépség - Jessica és Ben 4 éve házasok
Király Benjámin felesége, Jessica gyönyörű és bátor nő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktor és ikertestvére, Benjamin is boldog családi életet él. Az énekes januárban vette feleségül várandós szerelmét, Virág Anitát. A gyönyörű tévés május közepén hozta világra kisfiukat, Kolent. 

A 36 éves sztár testvére, Ben 2015 szeptemberében jegyezte el szerelmét, Jessicát, 2016 márciusában egybe is keltek New Yorkban, a következő év januárjában pedig megszületett kisfiuk, Kai. 

Király Benjamin felesége

Király Linda és Viktor sógornője ma ünnepli a születésnapját, az énekes és az énekesnő fel is köszöntötték gyönyörű sógornőjüket az Instagram-oldalukon. 

Bár Ben feleségével és kisfiával Amerikában él, a Király család Magyarországon élő tagjával szoros a kapcsolatuk. Király Linda a húgaként tekint sógornőjére. 

Jessica ázsiai vonásaival gyönyörű nő, aki nem csak kívül szép. Bátor, önfeláldozó ember, aki felajánlotta az egyik veséjét, hogy segíthessen a veseelégtelenségben szenvedő apukáján.

Kislányként fogadták örökbe, így kérdéses volt, Eddie számára megfelel-e donorként. Nem felelt meg, és apja sem szerette volna, hogy ekkora áldozatot hozzon érte, mégis részt vett egy transzplantációs programban, amelyben egészséges emberek ajánlják fel a szerveiket cserébe egy másikért. Fél évbe telt, mire az apukájának donort találtak, de végül sor került a műtétre. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 37 éves énekesnő a Hot! magazinnak azt mondta, nagyon büszke sógornőjére, aki a koronavírus-járvány miatt egyedül esett át az operáción, ami után egy újabb beavatkozásra volt szükség, akkora fájdalmai voltak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egy nagyon nehéz másfél héten vagyunk túl, mint család. ⁣ Jessica, Ben testvérem felesége felajánlotta egyik veséjét, hogy megmenthesse nevelőapja életét.⁣ ⁣ Sajnos az első műtét után komplikációk léptek fel, és Jessicanak egy második műtétre volt szüksége. Nem sokat aludtunk az utóbbi héten, de szerencsére jól sikerült a második műtét, és pár nap lábadozás után hazaengedték, hogy a férjével és gyönyörű kisfiával lehessen a felépülés hátralevő részében. ⁣ ⁣ Nem igazán tudom szavakba önteni, hogy mennyire büszke vagyok Jessicara. Ő egy csupaszív, bátor és eszméletlenül erős nő. Szerencsésnek tartom magam, hogy része a családomnak. ⁣ ⁣ We love you Jessica ❤️⁣ ⁣ #family #blessed #organdonor #brave #sisterinlaw

Király Linda (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés,

- A hatórás beavatkozás alatt komplikáció lépett fel, vérrög keletkezett, ami nemcsak hogy óriási fájdalommal jár, de nyomta a szerveit, emiatt másnap ismét felnyitották. De hála istennek, jól van. A következő hetek, hónapok a gyógyulásról szólnak majd. Jessica esetében hat hét a felépülési idő. 

Király Linda édesanyja 

Király Gabriella jó pár évet letagadhatna a korából, annyira fiatalos. A lányával közös szelfiken akár nővéreknek is nézhetnénk őket. Nem csak külső jegyekben hasonlítanak egymásra, a zene szeretete is családi vonás náluk. Annak idején Gabi is énekesnőként kezdte a Cini és a tinik nevű formációban.

Ezt is szeretjük