Gryllus Dorka pár héttel a szülés előtt címlapon pózol - A 47 éves színésznő gyönyörű kismama
Gryllus Dorka pár hét múlva életet ad második gyermekének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka néhány hét múlva világra hozza második gyermekét. 47 évesen már letett arról, hogy újra anya legyen, a nőgyógyásza is azt javasolta, engedje el az álmot, hogy a mostanra már nyolc és fél éves Soma fiának testvérkéje születik. 

Tavasszal aztán nem csak a világ változott meg: forgatott, de a koronavírus-járvány miatt leállították a munkálatokat, két héttel később pedig kiderült, hogy a színésznő várandós. 

Gryllus Dorka második terhessége

Második terhessége nagyon más, mint az első: akkor szinte végig dolgozott, most a karanténintézkedések miatt csak a családjára és a születendő gyermekére koncentrálhatott, a stresszt kizárhatta az életéből, gyermekei apjával, Simon Kornél színésszel lelassulhattak, lett idejük csak egymásra figyelni - mesélte a Story magazinnak, amelynek a címlapján szerepel a gyönyörű kismama. 

- Megéreztük, mennyire meg tudjuk nyugtatni egymást, mennyire jó ez a semmi, ami körülvesz minket, hogy nem kell ezerfelé szakadni, csak egyszerűen együtt vagyunk. Már tíz éve, de azt kell mondanom, most lettünk igazán egy család.

- Hatalmas lépést tettünk egymás felé, most érett be az a munka, amit tíz éven át ebbe a kapcsolatba fektettünk. Áronka már most nagyon összehozott bennünket. Azt érzem, egyet gondolunk, egyfelé megyünk. Őszintén mondom: ilyen boldog még soha nem voltam - vallotta be a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Simon Kornél a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy ezt a nyugalmat, lecsendesedést, egymás felé fordulást szeretnék a jövőben is megőrizni. Számára jókor jött a karantén, mert az elmúlt években rengeteget dolgozott, már a kiégés veszélye fenyegette. 

- Nagyon sokat játszottam, rendeztem vidéken, Budapesten is rengeteg munkám volt. De úgy érzetem, ha ilyen tempóban nyomom tovább a gázt, akkor gyorsan ki fogok égni. Arról nem is beszélve, hogy a családomnak szüksége van rám, hogy értékes, hasznos időt töltsünk együtt - mondta a 44 éves sztár. 

A színész azt is elárulta, Gryllus Dorkával azt tervezik, hogy még második gyermekük, Áron világra jövetele előtt összeházasodnak. 

- Tervezzük! Most is tervben van, hogy lehetőség szerint még a gyermek születése előtt egybekelünk Dorkával. Tettünk is bizonyos lépéseket - reméljük, hogy ezúttal sikerül véghez vinni, amit szeretnénk. 

Pindroch Csaba és színésznő felesége

Verebes Linda és Pindroch Csaba kapcsolatának annak idején sokan nem jósoltak nagy jövőt, sőt, Verebes István lányát az idősebb kollégák egyenesen óva intették a színésztől. Rácáfoltak a kétkedőkre, idén januárban a 20. évfordulójukat ünnepelték. A színészpár 2006-ban össze is házasodott. Három gyermekük született, Mira 2008-ban, Richárd 2014-ben, Patrik 2015-ben.    

Ezt is szeretjük