Hódi Pamela elárulta, kislánya vagy kisfia születik - Gyönyörű videóval tudatta
Hódi Pamela ma este az Instagram-oldalán árulta el a születendő gyermeke nemét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela november 12-én mindenkit meglepett, amikor a Hot! magazin címlapján nemcsak azt tudatta, hogy titokban férjhez ment, hanem azt is, hogy várandósan állt oltár elé. 

Pár héttel ezelőtt egy olyan vidéki helyszínen kelt egybe Tóth Bence focistával, ahol a 30 fős ceremóniát, a vacsorát és a babaváró bulit is meg tudták tartani. Az utóbbin megtudták, hogy kislányuk vagy kisfiuk születik-e, de a nagy nyilvánosságnak a nemét egyelőre nem árulták el. A baba születése után szeretnének majd templomi esküvőt és nagy lagzit is tartani - árulták el a Fókuszban

Hódi Pamela második gyereke

A kismama az Instagram-oldalán ma délelőtt azzal a hírrel lepte meg a rajongóit, hogy ma este a közösségi oldalán felfedi, milyen nemű a kisbabája. Ki is posztolta a házasságkötésük legszebb pillanatait és a születendő kisbabájuk nemét felfedő videót: a lufiból a kipukkasztáskor rózsaszín konfettik hullottak, vagyis Hódi Pamela másodszor is kislányt hord a szíve alatt. 

hodi-pamela-parja
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A baba nagyon hamar megfogant, miután párjával megbeszélték, hogy belevágnak a családalapításba. Öröm volt az ürömben, hogy egy óra különbséggel fogta kezébe a terhességi- és a koronavírus-teszt pozitív eredményét. Szerencsére a Covid-fertőzés nem befolyásolta negatívan a várandósságát, a későbbi vizsgálatok is mindent rendben találtak. Hétéves kislánya, Natika nagyon várja már a kis testvérét. 

A november 9-én adásba került A Konyhafőnök VIP negyedik évadában Hódi Pamela végül kék kötényt kapott, Sárközi Ákos választotta be a csapatába. A forgatáson még nem tudta, hogy terhes, csak a szagokra volt sokkal érzékenyebb a szokásosnál. 

A november 9-én adásba került A Konyhafőnök VIP negyedik évadában végül kék kötényesként Sárközi Ákos csapatába került.
Fotó: RTL Klub

Hódi Pamela számára a második terhessége a rosszulléteket tekintve nehezebb, mint az első, pedig már túl van a negyedik hónapon. A Hot! magazinnak a 32 éves sztár azt mesélte, esténként sokszor rosszul érzi magát, tíz-tizenegy óra körül menetrendszerűen kezdődik a hányingere, emellett hatalmas az étvágya, fáradékony, hőingadozásai vannak. 

- Az érzem, hogy azonnal ennem kell, attól elmúlik. Más ez a terhességem, mint az első volt. De persze ennél nagyobb baj sose legyen - mondta. 

Hujber Feri évek óta Londonban él

Hujber Ferenc három éve Londonban él, nem is nagyon lehetett hallani róla az elmúlt években. A Konyhafőnök VIP forgatása miatt tért vissza Magyarországra, ő is szerepel a november 9-én induló negyedik évadban. 

Ezt is szeretjük