Hódi Pamela elárulta, kislánya vagy kisfia születik - Gyönyörű videóval tudatta

Hódi Pamela ma este az Instagram-oldalán árulta el a születendő gyermeke nemét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela november 12-én mindenkit meglepett, amikor a Hot! magazin címlapján nemcsak azt tudatta, hogy titokban férjhez ment, hanem azt is, hogy várandósan állt oltár elé. 

Pár héttel ezelőtt egy olyan vidéki helyszínen kelt egybe Tóth Bence focistával, ahol a 30 fős ceremóniát, a vacsorát és a babaváró bulit is meg tudták tartani. Az utóbbin megtudták, hogy kislányuk vagy kisfiuk születik-e, de a nagy nyilvánosságnak a nemét egyelőre nem árulták el. A baba születése után szeretnének majd templomi esküvőt és nagy lagzit is tartani - árulták el a Fókuszban

Hódi Pamela második gyereke

A kismama az Instagram-oldalán ma délelőtt azzal a hírrel lepte meg a rajongóit, hogy ma este a közösségi oldalán felfedi, milyen nemű a kisbabája. Ki is posztolta a házasságkötésük legszebb pillanatait és a születendő kisbabájuk nemét felfedő videót: a lufiból a kipukkasztáskor rózsaszín konfettik hullottak, vagyis Hódi Pamela másodszor is kislányt hord a szíve alatt. 

hodi-pamela-parja
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A baba nagyon hamar megfogant, miután párjával megbeszélték, hogy belevágnak a családalapításba. Öröm volt az ürömben, hogy egy óra különbséggel fogta kezébe a terhességi- és a koronavírus-teszt pozitív eredményét. Szerencsére a Covid-fertőzés nem befolyásolta negatívan a várandósságát, a későbbi vizsgálatok is mindent rendben találtak. Hétéves kislánya, Natika nagyon várja már a kis testvérét. 

A november 9-én adásba került A Konyhafőnök VIP negyedik évadában Hódi Pamela végül kék kötényt kapott, Sárközi Ákos választotta be a csapatába. A forgatáson még nem tudta, hogy terhes, csak a szagokra volt sokkal érzékenyebb a szokásosnál. 

A november 9-én adásba került A Konyhafőnök VIP negyedik évadában végül kék kötényesként Sárközi Ákos csapatába került.
Fotó: RTL Klub

Hódi Pamela számára a második terhessége a rosszulléteket tekintve nehezebb, mint az első, pedig már túl van a negyedik hónapon. A Hot! magazinnak a 32 éves sztár azt mesélte, esténként sokszor rosszul érzi magát, tíz-tizenegy óra körül menetrendszerűen kezdődik a hányingere, emellett hatalmas az étvágya, fáradékony, hőingadozásai vannak. 

- Az érzem, hogy azonnal ennem kell, attól elmúlik. Más ez a terhességem, mint az első volt. De persze ennél nagyobb baj sose legyen - mondta. 

Hujber Feri évek óta Londonban él

Hujber Ferenc három éve Londonban él, nem is nagyon lehetett hallani róla az elmúlt években. A Konyhafőnök VIP forgatása miatt tért vissza Magyarországra, ő is szerepel a november 9-én induló negyedik évadban. 

Hujber Ferenc titokban megnősült - Új párjával London kertvárosi részében él

Hujber Ferenc évek óta Londonban él, csak A Konyhafőnök VIP miatt tért vissza egy időre Magyarországra.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük