Rácz Jenő párja smink nélkül: Dóri így néz ki, ha egy gramm festék sincs az arcán
Rácz Jenő párja, Gyuricza Dóri megmutatta, hogy néz ki smink nélkül és kifestve.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri 2019 júliusában az RTL Klub Reggeliben állt ki a nagy nyilvánosság elé egy párként, nem akartak már tovább titkolózni. 

A szép, fiatal nőt A Konyhafőnök hatodik évadának versenyzőjeként ismerhették meg a nézők, ami 2019. április 29-én indult, és június 9-én ért véget. 

Rácz Jenő párja smink nélkül

Amíg versenyben volt csapatának egyik tagjaként, addig Rácz Jenő nem kezdeményezett nála, de miután Dóri kiesett, elkezdte csapni neki a szelet. Egy év ismeretség után vállalták, hogy szerepelnek a csatorna Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjében, amit a 2020. október 16-i adásban végül ők nyertek meg. Az csak novemberben derült ki, hogy a sztárséf augusztus 28-án el is jegyezte a párját. 

A Nyerő Párosban Dórit csak néha, leginkább ébredés után láthattuk smink nélkül, máskor mindig figyelt arra, hogy a frizurája, a sminkje és a ruhája is kifogástalan legyen a kamerák előtt. Az Instagram-oldalán elárulta: ő azoknak a lányoknak a táborát erősíti, akik mindennap kifestik magukat. Kisminkelve erősebbnek érzi magát, szerinte határozottabbnak tűnik, az arca pedig kifejezőbb. 

Olyan montázst posztolt, aminek a jobb oldalán kifestve látható, a balon viszont olyan az arca, ahogy a természet megalkotta. A kommentelők szerint smink nélkül is nagyon szép, vállalja nyugodtan az arcát egy gramm festék nélkül is. 

"Ez az igazi szerencse, vagy nem is tudom, minek nevezzem, hogy ha az ember sminkben is hasonlít a smink nélküli önmagára, és nem egy teljesen más ember lesz" - dicsérte egy hozzászóló.

A cikk az ajánló után folytatódik

"A smink egy álca, és ad egy műbizalmat, ennyi. Aki igazan jól érzi magát a bőrében, és meg van elégedve önmagával, annak nincs szüksége rá. Merd vállalni önmagad!!! Hiszen a szépség az belülről árad!!!" - írta egy másik. 

"Én meg vagyok elégedve önmagammal, de a smink az jól áll. Szerintem mindenki hozza ki szépen magából a maximumot" - válaszolta Dóri. 

Magyar hírességek kifestve és smink nélkül

Rogán Cecília rengeteget változott az elmúlt években: nem csak a frizurája lett más, és váltott barna hajszínről szőkére, az öltözködése is rengeteget változott. Ma már az is elképzelhetetlen, hogy egy-egy nyilvános eseményen ne profi sminkben jelenjen meg. Képes összeállításunkban azt is megnézheted, hogyan néz ki  sminkben és smink nélkül Sarka Kata vagy Zimány Linda. 

Ezt is szeretjük