Hevesi Kriszta smink nélkül: ekkora a különbség, ha nem fedi az arcát festék

Hevesi Kriszta így fest védjegye, a piros rúzs nélkül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hevesi Kriszta akármikor megjelenik a televízió képernyőjén vagy egy rendezvényen, mindig úgy fest, mintha skatulyából húzták volna ki. Tökéletesre szárított haj, divatosan kihívó öltözék és hibátlan smink jellemzi, ha nyilvánosan mutatkozik.

Az Instagram-oldalára is illik a tipp-topp jelző, csak szökőévente posztol egy-egy teljesen natúr képet. Általában tűzpiros rúzzsal és színes szemfestékkel látni.

Hevesi Kriszta smink nélkül

Ám Lilu kedvéért sminklemosót ragadott, és megmutatta arcát természetes valójában. A műsorvezető YouTube-csatornáján azt is elmesélte, amikor kifesti magát, jóval több szempontot vesz figyelembe annál, mint hogy pusztán jól nézzen ki.

hevesi-kriszta
Fotó: YouTube/Liluland

Számára a smink egyfajta kifejezőeszköz, mindig ahhoz alakítja aktuális megjelenését, amit éppen közölni akar. Kliensei is gyakorta keresik fel azzal a kérdéssel, mit ajánl például egy első randira.

- A sminkkel és mindennel kommunikálunk, az ülésünkkel, az öltözködésünkkel, a hangsúlyunkkal és a hangszínünkkel is. Ez a puszta jelenléti hatás, onnantól kezdve, hogy ketten vagyunk egy teremben, már teljesen máshogy viselkedünk - ecsetelte a Makeup/Down című műsorban.

hevesi-kriszta1
Fotó: Instagram/Hevesi Kriszta

Táncosmúltjából adódóan belé égett az a fajta kifestés, amit a színpadon használt. Akkoriban az volt az elsődleges szempont, hogy a hátsó sorokban ülő nézők is jól lássák, így adott volt a feltűnő smink. A mai napig tudja, hogy vonja magára az emberek tekintetét, ha dögös akar lenni, egyszerűen feldobja a Chanel-pirosat az ajkára.

Hazai sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárokat, akiket legtöbbször erőteljes sminkben látunk, és akiknek az esetében látványos a különbség, ha ki vannak festve, és ha nem viselnek sminket. 

Dobó Kata smink nélkül - Így néz ki, ha nincs profin kifestve

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük