Fördős Zé és 17 évvel fiatalabb párja összepasszolnak – A gyönyörű Sárival egyből megvolt a szikra
Fördős Zé elárulta, miért alkotnak olyan remek párost barátnőjével, Sárival.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fördős Zé bő két éve boldog 17 évvel fiatalabb párjával. Maga sem gondolta volna, hogy a szerelem egy nyári bográcsozós versenyen talál rá, ahol ő zsűrizett, Sári pedig az egyik a szervező volt. 

Nagyon összeillenek, a köztük lévő korkülönbséget pedig mindketten ideálisnak tartják. 

Fördős Zé párja 

- Egyből megvolt köztünk a szikra, és még aznap randevúra hívtam. Mindketten sportosak és energikusak vagyunk. Szeretünk utazni és aktívan tölteni a szabadidőnket. Túrázunk, biciklizünk, siklóernyőzünk. Nálunk a hétvége arról szól, hogy kimegyünk a természetbe. Ő az a fajta lány, akinek, ha rámutatok egy 2500 méteres hegycsúcsra, már fűzi is be a túracipőjét - mesélte a 43 éves sztár a Meglepetés magazinnak

Közösen bejárták már Srí Lankát vagy Patagóniát, szeretnek távoli országokat is felfedezni, de erre a koronavírus-járvány miatt idén nincs módjuk. A gasztroguru ezt nem bánja, itthon is sok szép felfedeznivaló van, jól érezték magukat a Mátrában és a Börzsönyben is.

Mindennek próbálja a jó oldalát nézni, így annak is, hogy mivel az a jó, ha minél kevesebb emberrel találkozik, több ideje jut a szeretteire. 

- A hétköznap estéket Sárival kettesben töltjük. Előkerül egy pohár bor, szól a zene. A párom nagyon ízléses, őszi koszorúkat, kopogtatókat készít színes falevelekből, bogyókból. Szeretem nézni, ahogy csinálja, és büszke vagyok a kreativitására - árulta el a lap olvasóinak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A köztük lévő korkülönbség egyiküket sem zavarja, sőt, ideálisnak tartják. Esküvőt még nem terveznek, de nem zárják ki, hogy egyszer összeházasodnak. 

- Sári még fiatal, nem akar férjhez menni. Ha eljön a napja, akkor az is meg fog történni. Nem vagyok házasságellenes, de egyelőre így is nagyon jól vagyunk. A közös élményeink és a munkám most még annyi örömforrást adnak, hogy nincs hiányérzetem. 

Borbás Marcsi otthona

A Gasztorangyal műsorvezetője évek óta kacérkodott a gondolattal, hogy elköltözik a fővárosból. Végül a koronavírus-járvány billentette el a mérleg nyelvét. Elhatározta, az Őrségben rendezi be új otthonát.

Ezt is szeretjük