Emlékszel Kovács Lázárra a Receptklubból? 20 év alatt ennyit változott a sztárséf

Kovács Lázár sztárséf számára fontos, hogy átadja tudását, ezért vlogot indított.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Lázár az ország első számú sztárséfjévé avanzsált, amikor az RTL Klub Receptklub című műsorában debütált szakmai műsorvezetőként 2000. március 13-án. Kaszás Gézával évekig nagyon népszerű párost alkottak. 

Később a TV2 Hal a tortán című műsorának házigazdájaként szórakoztatta a nézőket, 2016 nyarán pedig a köztévé Balatoni Nyár című műsorában a szakácsrovat állandó házigazdája és egyben a műsor balatoni finomságokat felsorakoztató séfje lett. A nézők a Balatoni Nyár idén nyári adásaiban is láthatják.

Kovács Lázár vlogot indított

Lázár Chef 2018-ban szakmai karrierje miatt költözött ki családjával - feleségével és három fiukkal - a dél-spanyol tengerpartra, Marbellára. Egy étterem beindítására hívták, és az eredeti terv szerint csupán három hónapról lett volna szó, de végül másfél év után tértek haza

Kovács Lázár az RTL Klub Receptklub című adásában.
Kovács Lázár az RTL Klub Receptklub című adásában.
Fotó: RTL Klub

A 45 éves sztár nemcsak a Balatoni Nyárban szerepel, hanem a közösségi oldalakon is aktív, Főzd boldogra magad! címmel vlogot is indított - árulta el a Reggeliben

- A social médiában, illetve a YouTube-on csinálok olyan videókat, amikben szeretnék megtanítani mindenkit arra, hogyan lehet a mai, modern eszközöket beépíteni akár, mondjuk, a rántott csirkébe. Ezeket megpróbáltam csokorba szedni, akár a hússütésről van szó, akár arról, hogyan fogyassz több zöldséget, mik azok a dolgok, amiktől finomabb lesz a brokkoli.

kovacs-lazar
Fotó: Facebook/Balatoni Nyár

- Szeretném kiiktatni a főzésből a stresszt, és elérni, hogy tudatosabbak legyünk, hisz akkor tudunk például a sportban is tudatosak lenni, ha a főzés során is azok vagyunk - mesélte az RTL Klub műsorában. 

Azt is bevallotta, hogy mindig is imádott főzni, a mai napig képzi magát, mert érdeklik az új technikák, szereti a hivatását, ugyanakkor az utóbbi időben egyre fontosabb lett számára, hogy a tudását át is adja - a vlogot is azért indította. 

Fördős Zé barátnője

Fördős Zé már több mint egy éve együtt van barátnőjével, Sárival, akivel ez idő alatt sok érdekes kalandot és utazást megéltek egymás mellett, tavaly decemberben például Srí Lankára utaztak. Bár a gasztroguru úgy érzi, a 17 évvel fiatalabb lányban igazi társra talált, a gyerekvállalást még nem tervezi a közeljövőben, várna még vele pár évet.

Ezt is szeretjük