Ő Fördős Zé 17 évvel fiatalabb barátnője - Sárival egy éve vannak együtt
Fördős Zé az elmúlt egy évben sok közös kalandot és utazást megélt Sárival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fördős Zé már több mint egy éve van együtt 17 évvel fiatalabb barátnőjével, Sárival, akivel ez idő alatt már sok érdekes kalandot és utazást megéltek egymás mellett. Tavaly decemberben például Srí Lankára utaztak. 

A karácsony előtti héten elutaztak, és csak a hónap végén jöttek vissza, így A Konyhafőnök VIP sztárja az ajándékozást is megúszta, ami jól passzolt az ajándékozásról szóló véleményével is - árulta el a Hot! magazinnak

Fördős Zé és barátnője Srí Lankán nyaraltak

A 43 éves gasztroguru tavaly február végén árulta el, hogy már fél éve új barátnője van, akivel kapcsolatuk elején egy hónapig kettesben járták be Ázsiát. Fördős Zé szerint az út megerősítette kapcsolatukat. Azóta is sok kalandban volt részük: amikor 2019 júliusában először posztolt Sáriról fotót az Instagramon, éppen Ausztriában siklóernyőztek. A fiatal, szőke lányról azóta sem láthattunk újabb képet. 

- Egy éve vagyok együtt Sárival, de elfelejtettem ezt megünnepelni. Nem szoktam fejben tartani a dátumokat, ebben tényleg nem vagyok túl romantikus alkat. Cserébe viszont elviszem a szerelmemet a világ végére túrázni a vulkánok közé. Ilyen előbb történik meg, mint hogy beállítsak egy nagy virágcsokorral; ez utóbbi soha nem jutna eszembe - mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2019 decemberében Srí Lankára utaztak, ahol tuk-tukkal járták be a környéket, de végre volt idejük olvasni is. 

- Tavaly annyira bevált a szörfözés, hogy most ezt terveztük a fő programnak, egy kis tuk-tukozással kiegészítve. Előre kibéreltem egy ilyen tipikus ázsiai közlekedési eszközt - osztotta meg az olvasókkal. 

Az új kalandokra sem kell sokat várnia: Fördős Zé a posztja alapján január közepén Santiago de Chilébe, Chile fővárosába utazik, majd Dél-Amerika legdélebbi részét, Patagóniát fedezi fel.

Rácz Jenő barátnője, Dóri bikiniben 

Rácz Jenő és csodaszép barátnője, Gyuricza Dóri Mexikóba menekültek a tél elől. A csodás tájakról és egzotikus ételekről kitett képeik mellett a rajongók tetszését leginkább a csinos Dóri bikinis fotói ragadták meg.

Ezt is szeretjük