Ő Sárközi Ákos csinos felesége - Évi kenyérre keni A Konyhafőnök szigorú séfjét
Sárközi Ákos a festőművész Éva mellett találta meg a boldogságot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákosnak, A Konyhafőnök VIP sztárséfjének voltak időszakai, amikor hullámvölgyekkel és depresszióval kellett szembenéznie. Feleségével, Évával a legjobbkor hozta össze a sors. Közösen kezdtek új fejezetet, és indultak el a boldogság útján.

A Hot! magazinnak adott interjúban őszintén beszélt a válságokról, amelyekkel a magánéletében és szakmailag is küzdött, illetve elmesélte, hogyan találtak egymásra feleségével.

Két évvel azután találkoztak, hogy véget ért első házassága, ez önmagában megrázkódtatás volt számára, de a munkájában sem találta helyét, úgy érezte, kiégett. Ekkor döntötte el, elkezd festészetet tanulni, a sors pedig úgy hozta, hogy tanára éppen későbbi felesége lett. 

- Első perctől kezdve tudtuk, hogy összetartozunk. Ráadásul a mi korunkban nincs is igazán mire várni. Neki és nekem is megvolt a csomagunk, Évi kérés nélkül épített fel engem a nulláról. Igazság szerint nem is foglalkozott azzal, honnan jöttem, mit cipelek, és ez fordítva is igaz. Magától értetődő volt, hogy átadjuk magunkat az érzelmeinknek - vallotta a hetilapban a sztár.

Képes összeállításunkban megnézheted Sárközi Ákos és felesége, a festőművész Éva szerelmes fotóit.

Ezt is szeretjük