Ő Fördős Zé 17 évvel fiatalabb barátnője - Sári tartja fitten A Konyhafőnök sztárját
Fördős Zé és párja, Sári sokféle sportot űznek együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fördős Zét nem viselte meg, amikor 2017-ben betöltötte a negyvenet, jól érzi magát a bőrében, ami annak is köszönhető, hogy sokféle sportot űz. A jó genetikája is hozzájárul ahhoz, kiváló formában van, apai nagymamája és anyai nagypapája közel a kilencvenhez is aktívak. Mindezek mellett jóval fiatalabb barátnője, Sári is fitten tartja. 

- Egy belassult negyvenes mellett esély sincs arra, hogy hosszú távon jól érezze magát egy pörgős, 25 éves csajszi. 17 év a korkülönbség köztünk, és szerintem Sári nem szeretett volna belém, ha nem ilyen pörgős típus vagyok - mesélte a Best magazinnak szeptember elején. 

A Konyhafőnök VIP 2019-es, őszi évadában Fördős Zé a műsorvezető, Rácz Jenő és Sárközi Ákos pedig a két csapatkapitány.
A Konyhafőnök VIP 2019-es, őszi évadában Fördős Zé a műsorvezető, Rácz Jenő és Sárközi Ákos pedig a két csapatkapitány.
Fotó: RTL Klub

A Konyahfőnök VIP műsorvezetője 2018-ban, a nyár elején szeretett bele egy főzőversenyen Sáriba. Meg kellett dolgoznia azért, hogy kiszemeltje komolyan vegye, a lány ugyanis eleinte tartott a nagy korkülönbségtől, és a szülei sem ujjongtak, amikor megtudták, hogy huszonéves lányuk egy negyvenes férfival jött össze.

Egy hónapig kettesben járták be Ázsiát, a 42 éves sztár pedig február végén árulta el a nagy nyilvánosság előtt, hogy új párja van. Szívesen megmutatta volna mindenkinek, ám erre júliusig várni kellett, Sári ekkor állt készen arra, hogy egy közös fotójukkal kilépjen a rivaldafénybe.   

A kép egy ausztriai siklóernyőzés során készült. Szerencsére mindketten sportos alkatok, együtt futnak, bicikliznek, és szívesen kipróbálnak új sportokat is, szörfözni is együtt tanultak meg. 

- Nem hiszek a mondásban, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Rövid távon lehet izgalmas, de hosszú távon biztos, hogy nincs jövője. Mi a spontaneitást is nagyon szeretjük. Tavaly például, amikor Srí Lankán voltunk, kitaláltuk, hogy beiratkozunk szörfözni. Azonnal beleszerettünk. Idén nyáron a Garda-tónál windszörföztünk, mindezt úgy, hogy közben sátraztunk a parton - mesélte Fördős Zé a hetilapnak. 

Rácz Jenő és barátnője

A Konyhafőnök című műsor zsűritagja, Rácz Jenő a Reggeli egyik júliusi adásában mutatta meg élő adásban legelőször gyönyörű barátnőjét, Gyuricza Dórit, akit még a főzős műsorban ismert meg.

Ezt is szeretjük