Megnősült az RTL Klub sztárja - Gyönyörű menyasszonyát a Balaton partján vette feleségül

Sárközi Ákos a hétvégén megnősült Tihanyban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákos a hétvégén, a Balaton partján, Tihanyban feleségül vette szerelmét, Szegedi Éva festőművészt. A Konyhafőnök séfje 2018 márciusában ismerkedett meg a csinos művésszel, akit októberben el is jegyzett: a Deák Ferenc téren kérte meg kedvese kezét, egy óriásplakátot is készíttetett erre az alkalomra, amin a nagy kérdést tette fel.

- Nem szeretnénk nagy esküvőt, a tervek szerint meghitt szertartás lesz, nagyjából négy ember fog részt venni rajta. Utána szeretnénk elvonulni, kicsit egymással foglalkozni. Nem fontos, hogy többhetes legyen a nászút, három-négy-öt napot eltöltenénk valahol kettesben, majd hazamegyünk a gyerekekhez - nyilatkozta a Michelin-csillagos séf januárban, az RTL Klub Reggeli című műsorában

Az esküvőt március 12-én szerették volna megtartani, mert ezen a napon ismerkedtek meg, és Sárközi Ákos 2014-ben ezen a napon kapta meg a Michelin-csillagot, azonban elfoglaltságaik miatt előbb március 30-ra, majd júniusra halasztották. 

Hazai sztárok, akik 2018-ban házasodtak össze

2018-ban igazi esküvői dömping volt a hazai sztárok körében. Még soha nem házasodtak össze annyian a hazai hírességek közül, mint az elmúlt egy évben. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik 2018-ban tartották az esküvőjüket. Pazar menyasszonyi ruhákat is mutatunk!

2018 magyar sztáresküvői fotókon

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük