Sárközi Ákos egy évvel a válás után újra megnősül - Menthetetlenül szerelmes lett

Sárközi Ákosra, A Konyhafőnök zsűritagjára villámgyorsan talált rá az új szerelem.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sárközi Ákost az RTL Klub A Konyhafőnök című főzős vetélkedő zsűritagjaként ismerhette meg az egész ország. A 2018-as év a sztárséf számára nem csupán szakmai, de magánéleti szempontból is eseménydúsra sikerült.

Tavaly januárban költözött el feleségétől, akivel húsz évig alkottak egy párt. Barátságban váltak el egymástól, ami 11 éves kislányuk, Anna miatt is nagyon fontos volt számukra. Sárközi Ákos azonban nem sokáig élt elvált férfiként, az új szerelem rekordsebességgel talált rá.

Sárközi Ákos újra megnősül

Új szerelme Szegedi Éva festőművész, akinek - amatőr festőként - először lenyűgöző munkáira figyelt fel a 42 éves, Michelin-csillagos szakács. Az eljegyzésre már ősszel sor került, a Deák Ferenc téren kérte meg kedvese kezét. Sárközi Ákos még egy óriásplakátot is készíttetett erre az alkalomra, melyre a nagy kérdés került fel.

Mivel a menyasszony születésnapja október végén volt, ajándékként - és, hogy megünnepeljék eljegyzésüket - Párizsba utazott a jegyespár. Az esküvőt 2019 tavaszára tervezik - árulta el az RTL Klub Reggeli című műsorában a vőlegény.

- Nem szeretnénk nagy esküvőt, a tervek szerint meghitt szertartás lesz, nagyjából négy ember fog részt venni rajta. Utána szeretnénk elvonulni, kicsit egymással foglalkozni. Nem fontos, hogy többhetes legyen a nászút, három-négy-öt napot eltöltenénk valahol kettesben, majd hazamegyünk a gyerekekhez.

A menyasszonynak korábbi kapcsolatából született már egy fia és a lánya, akik a sztárséf kislányával hasonló korúak. A pár örömére a három gyerek jól kijön egymással. 

2018-as magyar sztáresküvők

A tavalyi évben számos hazai híresség mondta ki az igent. Nézd meg Polyák Lilla vagy Weisz Fanni esküvői ruháját!

A magyar színésznő titokban férjhez ment 16 évvel fiatalabb kollégájához - 2018 sztáresküvői fotókon

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük