Németh Kristóf elvette barátnőjét - Ilyen gyönyörű menyasszony volt Zita

Németh Kristóf karácsonykor vette el kedvesét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf és gyönyörű barátnője, Zita már hat éve ismerték egymást, amikor 2017 nyarán egymásra találtak, azóta pedig elválaszthatatlanokká váltak. A színész 11 éves fia, Lóci is nagyon megszerette a szőke szépséget, így nem is volt kérdés, hogy összeköltöznek. 2018 őszén láthatták a tévénézők a szerelmeseket a TV2-n futó A legbátrabb páros című műsorban is, a forgatások befejezte után megtörtént az eljegyzés is, karácsonykor pedig összeházasodtak. A friss házasok a Hot! magazinnak adtak exkluzív interjút.

Zita meseszép menyasszony volt

A szeptemberi lánykérés után csak nagyon kevés idejük maradt, hogy megszervezzék az esküvőt, ugyanis karácsonyra tűzték ki az időpontot. Mindent ők ketten intéztek, nem béreltek fel egy esküvőszervezőt. Bár a szervezés nem volt annyira egyszerű, sikerült mindent az elképzeléseik alapján megvalósítaniuk. A nagymarosi református templomban mondták ki a boldogító igent, a lagzit pedig a megismerkedésük helyszínén tartották, az egyik thermal hotelben. Zita egy gyönyörű ruhát viselt a nagy napon, érdekesség, hogy ez volt a legelső kreáció, amit anno felpróbált.

Összesen száz embert hívtak meg az esküvőjükre, csak a hozzájuk legközelebb állók voltak hivatalosak.

- Nem csináltunk puccparádét az esküvőből, és nem is költekeztünk ész nélkül. Viszont spórolni sem akartunk semmin. A kezdet kezdetén gyártottam egy költségvetést, amihez tartottuk magunkat. Emellett összefogott a család, komoly segítséget kaptunk - nyilatkozta a magazinnak Németh Kristóf.

Több hazai híresség tiszteletét tette a nagy napon, például Csonka András, Doszpot Péter és felesége, Evelin, Nagy Sándor, de Mága Zoltán is zenélt nekik.

A nászútjuk mindössze két napig tartott, Sárváron az egyik wellness-hotelben pihentek.

- Azzal a tudattal kelni, létezni, hogy Zita a feleségem, szavakba nem foglalható. Úgy sétáltunk végig a szálloda halljában, hogy lerítt rólunk a boldogság. Pihentünk, jókat ettünk, ki sem lehetett minket rángatni a wellness-részlegből, nem beszélve a lakosztályunkról - emlékezett vissza a sztár.

A házasok most nem is lehetnének boldogabbak, ráadásul februárban Thaiföldre utaznak, amit alig várnak.

Ezt is szeretjük