L. L. Junior titokban feleségül vette a magyar színész lányát

L. L. Junior titokban feleségül vette Körtvélyessy Zsolt lányát, Kingát.

ll-junior-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

L. L. Junior a legnagyobb titokban és sokak meglepetésére feleségül vette Körtvélyessy Zsolt színész lányát, Kingát. Arról, hogy Dominikán, két tanú jelenlétében, egy tengerparti esküvőn egybekeltek, sem az énekes édesanyja, sem a lánya szülei, így a Barátok közt egykori Hoffer Józsefét alakító Körtvélyessy Zsolt sem tudott - ő is a Borstól értesült a hírről. 

L. L. Junior két éve alkot egy párt Körtvélyessy Kingával, 2016 karácsonyát már együtt ünnepelték, 2017 januárjában pedig megtörtént az eljegyzés is. Kapcsolatukat három nagy szakítás törte meg, a legutóbbi 2018 márciusában. Kinga akkor szakított a zenésszel, aki ezt követően visszaköltözött a gyermekei édesanyjához. 

- Mostantól szeretnék maximálisan a munkámra koncentrálni, és újjáépíteni azokat a kapcsolatokat, amik elvesztek az utóbbi években. Ez érthető az édesapámra és édesanyámra, akiktől eltávolodtam, és természetesen a barátokra is. Lacinak csak annyit üzennék: sok boldogságot kívánok neki és az élettársának - nyilatkozta Kinga akkor a Ripostnak.

Azt is hozzátette: voltak emberek, akik a kapcsolatuk kezdete óta megpróbáltak nekik nap mint nap keresztbe tenni, és a köztük lévő problémákat sem tudták megoldani. Egy idő után belátta: ideje kiszállni az általa szappanoperának nevezett helyzetből. A problémáikat végül mégis sikerült megoldani, jelenleg a nászútjukat töltik Dominikán. 

- Csodálatos szertartást szerveztem, helikopterrel vittek minket egy lakatlan szigetre, ahol a fehér homokos tengerparton két tanú jelenlétében mondtuk ki a boldogító igent. A roma származásom ellenére sem gondolkodtam soha azon, hogy egy bazi nagy roma lagzit rendezzek, ha egyszer megnősülök. Ez a szűk körű ceremónia csak rólunk szólt, így volt tiszta. Nagyon remélem, hogy az édesanyám és Kinga édesapja is megérti ezt, és nem lesz a szívükben harag a titkolózásunk miatt - mondta a 38 éves énekes a Borsnak.

Magyar sztáresküvők 2018-ban 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik 2018-ban tartották az esküvőjüket. Pazar menyasszonyi ruhákat is mutatunk!

Ezt is szeretjük