A magyar énekes esküvői fotói - Elvette 4 gyermeke édesanyját

Oláh Gergő és felesége, Niki megerősítették fogadalmukat.

olah-gergo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oláh Gergőt 2012-ben, az X-Faktor harmadik szériájában ismerhette meg a közönség, melyet meg is nyert az akkor 24 éves énekes. A fiatal férfi már akkor nős és két gyermek édesapja volt. Feleségével, Nikivel gyakorlatilag gyerekkoruk óta egy párt alkotnak. Oláh Gergő először 2008 őszén mondta ki az igent, ám tíz évvel ezelőtti anyagi helyzetük miatt nem engedhettek meg maguknak olyan lagzit, amilyenre igazán vágytak.

2018. november 28-án azonban - napra pontosan egy évtizeddel az első esküvőjüket követően - megerősítették fogadalmukat, és csaptak egy nagy bulit is.

Oláh Gergő és felesége, Niki két idősebb gyermeke, Karla és Denisz már nyolc-, illetve hétévesek. Őket követi a sorban Nolen Gergő - aki novemberben töltötte be a hármat - és a negyedik gyerkőc, Anna - aki 2018 augusztusában született.

- Ez a nap egy nagy ünnep számunkra. A tíz évet, amit mi Nikivel együtt átéltünk, most megünnepeljük a barátainkkal. Csak olyan emberek vannak itt, akik valamit beletettek ebbe a tíz évbe. Egyúttal megünnepeljük Nolen harmadik és az én harmincadik születésnapomat is - nyilatkozta az énekes meghatottan a RTL Klubnak.

A következő képeken megmutatjuk, milyen szép lakodalmat tartott Oláh Gergő és felesége. A teljes, hattagú családot - köztük a pár hónapos, kis Annát is - láthatod az alábbi fotókon.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük