A magyar énekes esküvői fotói - Elvette 4 gyermeke édesanyját
Oláh Gergő és felesége, Niki megerősítették fogadalmukat.

olah-gergo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Gergőt 2012-ben, az X-Faktor harmadik szériájában ismerhette meg a közönség, melyet meg is nyert az akkor 24 éves énekes. A fiatal férfi már akkor nős és két gyermek édesapja volt. Feleségével, Nikivel gyakorlatilag gyerekkoruk óta egy párt alkotnak. Oláh Gergő először 2008 őszén mondta ki az igent, ám tíz évvel ezelőtti anyagi helyzetük miatt nem engedhettek meg maguknak olyan lagzit, amilyenre igazán vágytak.

2018. november 28-án azonban - napra pontosan egy évtizeddel az első esküvőjüket követően - megerősítették fogadalmukat, és csaptak egy nagy bulit is.

Oláh Gergő és felesége, Niki két idősebb gyermeke, Karla és Denisz már nyolc-, illetve hétévesek. Őket követi a sorban Nolen Gergő - aki novemberben töltötte be a hármat - és a negyedik gyerkőc, Anna - aki 2018 augusztusában született.

- Ez a nap egy nagy ünnep számunkra. A tíz évet, amit mi Nikivel együtt átéltünk, most megünnepeljük a barátainkkal. Csak olyan emberek vannak itt, akik valamit beletettek ebbe a tíz évbe. Egyúttal megünnepeljük Nolen harmadik és az én harmincadik születésnapomat is - nyilatkozta az énekes meghatottan a RTL Klubnak.

A következő képeken megmutatjuk, milyen szép lakodalmat tartott Oláh Gergő és felesége. A teljes, hattagú családot - köztük a pár hónapos, kis Annát is - láthatod az alábbi fotókon.

Ezt is szeretjük