Győrfi Pál párja gyönyörű menyasszony volt - 14 év után tartották meg a templomi esküvőt
Győrfi Pál egyházi esküvőn is elvette három gyermeke anyját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál 14 éve él boldog párkapcsolatban három kisebbik gyermeke édesanyjával. Adrienn-nel tíz évvel ezelőtt, április 13-án házasodtak össze, ám akkor csak a polgári esküvőt tartották meg. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője és felesége a kerek évfordulón Isten színe előtt is örök hűséget fogadtak egymásnak. 

Győrfi Pál a Hot! magazinnak azt mesélte, 2009-ben Mauritiuson mondták ki a boldogító igent, a házasságot itthon honosították, de szerették volna, ha összetartozásukat nem csak az önkormányzati papír mutatja, amellett Adrienn vágyott arra, hogy igazi menyasszonyi ruhában esküdjön. A Batthyány téri plébánián tartották az egyházi esküvőjüket, majd egy rendezvényhajón ünnepeltek a Dunán.  

- Úgy látom őt, mint tíz éve, sőt, még közelebb érzem magamhoz Adrit. A katolikus egyházban a szertartásnak nem kelléke a csók, de mi nem bírtuk ki, és, amikor felhúztuk a gyűrűt egymás ujjára, természetesen megcsókoltuk egymást - mesélte az OMSZ szóvivője, aki a hetilapnak azt is elárulta, hogy gyűrűiket nem cserélték újakra. 

A házaspár közös fia, Ádám 2009-ben, Alíz 2011 augusztusában, míg Lilla lányuk 2013 szeptemberében született meg. Győrfi Pál arról már a FEM3 Caféban beszélt, hogy azért is vágytak egy egyházi esküvőre, mert így a gyerekeik is részesei lehettek az élménynek. 

gyorfi-pal-eskuvo
Fotó: FEM3 Café

- Abszolút élvezték, nagyon készültek rá. Volt egy alakzat, ahogy bevonultak a templomba. Elöl ment ötéves kislányunk, Lilla, akin múlt minden, mert neki kellett elindulni, egyenesen menni, vezetni a többieket, a mi három gyerekünket, másrészt Adri tesóinak a gyerekeit. Nagy a család, sok kisgyerek van, úgyhogy nem volt nehéz összehozni ezt a formációt - osztotta meg a nézőkkel az OMSZ szóvivője. 

Nászútra Tenerifére utaztak, ahova a gyerekeik, a tízéves Ádám, a hamarosan hatéves Alíz és az öt és fél éves Lilla is velük tartott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

3 gyerek-6 kerék 👨‍👧‍👦 #margitsziget

Győrfi Pál (@gyorfipal) által megosztott bejegyzés,

- A gyerekeknek minden olyan pillanat sokat ad, amikor azt látják, hogy a szüleik egy hullámhosszon vannak, szeretik egymást - vélte a műsorban Győrfi Pál. 

Győrfi Pál gyönyörű felesége a Story-gálán

Győrfi Pál és felesége a Story-gálák rendszeres vendégei. Adrienn 2019-ben az Art’z Modell egy gyönyörű, dekoltált kreációjában az est egyik legelegánsabb sztárja volt. Nézd meg azt is, milyen estélyi ruhákat viselt az elmúlt években. 

Ezt is szeretjük