A magyar tévésztár Spanyolországba költözött családjával - Másfél év után hazatértek
Kovács Lázár és családja ezért tért vissza Magyarországra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Lázár 2018-ban szakmai karrierje miatt költözött ki családjával a dél-spanyol tengerpartra, Marbellára. A sztárséf feleségével, Melindával és három fiával, Lázárral, Bencével és Nándival indult útnak, és bár élvezték az állandó napsütést és a csodás tengerpartot, másfél év után úgy döntöttek, hátrahagyják a mediterrán vidéket, és inkább hazaköltöznek.

A nemzetközileg is elismert sztárszakács 2018 tavaszán kapott felkérést egy étterem beindítására Spanyolországban. Az eredeti terv szerint csupán három hónapról lett volna szó, a projekt azonban elhúzódott, így a séf és családja átmenetileg Spanyolországban rendezkedett be. Szerencsére a kint töltött idő alatt sem kellett nélkülözniük szeretteiket, az internet segítségével tartották a kapcsolatot, és sok barát, rokon is kiutazott hozzájuk az elmúlt hónapokban.

Kovács Lázár és gyönyörű családja Spanyolországban.
Kovács Lázár és gyönyörű családja Spanyolországban.
Fotó: Facebook/Lázár Chef

Kovács Lázár ezért költözött haza családjával

Kovács Lázár és családja augusztus elején tért haza, az elmúlt másfél évből pedig elmondása szerint rengeteget profitáltak. A gyerekek megtanultak spanyolul, és a séf is sokat fejlődött szakmailag, azonban volt egy dolog, amit nehezen szokott meg a kintlétben.

- Szeretek dolgozni, így a rengeteg munka nagyon jó volt, és természetesen az egész család élvezte a napsütést, a jó időjárást. Született maximalistaként azonban jóval nehezebb volt átállni arra a lassú, kényelmes stílusra, amit a helyiek csak "mañana"-nak (majd holnap - a szerk.) neveztek - árulta el a Story magazinnak.

Mivel a honvágy egy idő után felütötte a fejét a családban, végül a hazaköltözés mellett döntöttek, aminek a fiai is nagyon örültek.

- Nagyon örültek a gyerekeim, hogy hazaköltözünk, leginkább azért, mert már nagyon hiányzott nekik a dédimamájuk és a nagyszülők. És hogy mi a legjobb abban, hogy újra itthon vagyunk? A válasz egyszerű: hazája, otthona csak egy helyen van annak, aki ide született, és ez Magyarország - árulta el a lapnak a séf, akinek első útja a családjával azonnal a Balatonhoz vezetett.

Kovács Lázár csinos feleségével.
Kovács Lázár csinos feleségével.
Fotó: Facebook/Lázár Chef

Egyébként nem ez az első eset, hogy a gasztroguru külföldön építhette egy ideig karrierjét. Gasztronómiai tanulmányait Franciaországban és Párizsban végezte, majd 2008-tól 2009-ig a washingtoni magyar nagykövetség séfjeként kápráztatta el az ottaniakat, vacsoraestjeiről és főzőbemutatóiról pedig az amerikai sajtó is elismerően cikkezett. Magyar boresteket tartott Svájcban és Moszkvában, de a Magyar hónap keretében főzött például Hongkongban és Dél-Afrikában is.

Dundika Spanyolországban

Dundika nagyon jól érezte magát a spanyol tengerparton, ahonnan több dögös, bikinis fotót is posztolt. Nem csoda, hogy Majka bolondul a párja alakjáért is. 

Ezt is szeretjük