Gáspár Laci felesége nagyon dögös bikiniben - Niki az olasz tengerpart szépe
Gáspár Laci és Niki az olasz tengerparton ünneplik ötödik házassági évfordulójukat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci és felesége tegnap ünnepelték az ötödik házassági évfordulójukat. Kedvenc nyaralóhelyükön, az Adriai-tenger északi partvidékén, Velence megyében található olasz településen, Jesolóban romantikáznak. 

A negyvenéves énekes azt nyilatkozta, harmadik felesége mellett tapasztalta meg, milyen az igazi szerelem. Gáspár Laci koncertjén ismerkedtek meg, ahol Niki autogramot kért. Azonnal vonzódni kezdtek egymáshoz, 2014-ben összeházasodtak, 2016 augusztusában pedig megszületett közös fiuk, Noel. Niki az énekes első házasságából született tinilányával, Mirjammal és a másodikban született Lacikával is nagyon jól kijön. 

"A legszebb ajándék feleségnek lenni és boldog házasságban élni! Sokan mondják, nem számít a “papír”...! Szerintem ez nem így van!

5 évvel ezelőtt a házasságunk megkötése utáni reggelen teljesen máshogy ébredtem, mint azelőtt.

Olyan összetartozást éreztem, ami mindent megváltoztatott bennem...

Nagyon sokat jelentett nekem, hogy akit a világon a legjobban szeretek, viszont szeret és ezt jeléül is adta azzal, hogy elvett feleségül! Esélyt adott nekem és a kapcsolatunknak arra, hogy egy erős kötelékben örökre a szerelmünknek mondhassuk egymást!

Egy nőnek ez ajándék!" - írta Niki az évfordulójuk kapcsán.

Nem csoda, hogy Gáspár Lacinak már az első találkozásukkor megakadt a szeme Nikin. Felesége nagyon szép nő, bikiniben is igazi bombázó volt az olasz tengerparton. Nézd meg a képeket! 

Ezt is szeretjük