Dundika szuperdögös, bikinis fotókon - Nem csoda, hogy Majka bolondul érte
Dundika a barátnőivel nyaral Spanyolországban, ahonnan bikinis képeket posztolt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és Dundika 2010 óta az egyik legharmonikusabb sztárpár, akiknek családi élete két kisfiukkal lett teljes: Marián 2011-ben, Olivér 2016-ban született. A műsorvezető és rapper karrierje a tévében és a színpadon is szárnyal, párja pedig boldog és stabil hátországot biztosít ehhez. A 39 éves sztár is tisztában van ezzel, valamint azzal is, hogy időnként két gyermeke anyjának is szüksége van egy kis csajos énidőre. 

Majka már többször is szervezett szerelmének barátnős nyaralást, 2017 nyarán például Görögországba tervezett meg egy egyhetes vakációt, tavaly júniusban pedig Spanyolországba, Malagába. 

- Amikor Peti azt mondta, hogy egy hétig nem leszek itthon július végén, mert elküld egy kis szabira, azt hittem, viccel. Háromszor is megkérdeztem, hogy komolyan beszél-e - mesélte akkor Dundika a Bestnek

Majka most Spanyolországba intézett egy nyaralást párjának és öt másik hölgynek, akik csak a reptéren tudták meg, hogy a Costa Blanca ismert üdülővárosába, Alicantéba repülnek. "Indulunk nyaralni, de még nem tudjuk, hova. @majesz187 hívhatunk?" - írta Dundika a közösségi oldalára június 21-én. 

Majka meglepetése telitalálat volt, Dundika nagyon jól érzi magát a spanyol tengerparton, ahonnan több dögös, bikinis fotót is posztolt. Nem csoda, hogy a rapper bolondul a párja alakjáért is. 

Ezt is szeretjük