Onyutha Judit 3 éve tűnt el a képernyőről - A 46 éves sztár vidéken kezdett új életet

Onyutha Judit egy szigetszentmiklósi iskolában tanít, amit nagyon élvez.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Onyutha Juditot a TV2 időjósaként ismerte meg az ország. 1998-tól a Malévnál volt légiutas-kísérő, a kereskedelmi csatornánál akkor figyeltek fel rá, amikor 1999-ben egy filmet készítettek a stewardessképzésről.

Tíz évig láthattuk a TV2 képernyőjén az időjárás-előrejelzésekben, majd 2009-ben a csatorna megvált tőle. 

Onyutha Judit vidéken él és tanít

Dolgozott az Ozone Network csatornánál, a köztévé Család-barát című műsorának műsorvezetőjeként, majd 2015-től 2017-ig időjósként az ATV-nél. Egykori kolléganőjére, Gaál Noémire cserélték le, neki pedig megbízásos munkaviszonyt kínáltak a korábbinál jóval alacsonyabb fizetésért, így inkább újból tanítani kezdett. 

A Csak Csajok című műsor vendégeként 2012-ben.
A Csak Csajok című műsor vendégeként 2012-ben.
Fotó: RTL Klub

A debreceni tudományegyetem némettanári szakán végzett, így nem esett kétségbe, amikor megszűntek a televíziós munkái. A fővárost is maga mögött hagyta, egy szigetszentmiklósi általános iskolában tanít, ahol tavaly szeptemberben egy ötödikes osztály osztályfőnöke is lett. 

- Nekünk, tanároknak a karantén alatt egy perc megállásunk sem volt. Össze kellett állítani a napi tananyagot, amint elküldtük a feladatokat, már érkeztek is a megoldások. Folyamatos munkát igényelt. Eléggé maximalista vagyok, mindent precízen csinálok. A napokban állítottam ki a bizonyítványokat a gyerekeknek. Az is rengeteg odafigyelést és időt igényelt. Most kezdek el leereszteni kicsit, jöhet egy kis pihenés - mesélte az nlc.hu-nak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A sztársággal járó interjúk és az, hogy a magánéletéről is írnak az újságok, egyáltalán nem hiányzik neki, sokszor teherként élte meg, de időjárás-jelentést ma is szívesen készítene. 

A tévézésből, ami hiányzik, az maga az időjárás-jelentés.

Nagyon szerettem, és sokszor elgondolkozom, ha újra felkérne egy csatorna, igent mondanék-e? Szerintem belemennék… Egyelőre erről nincs szó - vallotta be. 

Utoljára képernyőn 2017 tavaszán, az ATV csatornán láthattuk.
Utoljára képernyőn 2017 tavaszán, az ATV csatornán láthattuk.
Fotó: ATV

Annak, hogy nem él reflektorfényben, a gyerekei és a párja is nagyon örülnek. Marci fia most megy középiskolába, a lánya, Panni pedig már 17 éves.

- Nagyon jó testvérek, és nagyon példamutató gyerekek. Szerencsére jól működünk mint család. A párommal, Zoltánnal már kilenc éve vagyunk együtt, szinte teljesen átvette az apaszerepet. Rengeteget bizonyított, mindig ott van, amikor kell, és a fiam és a lányom is imádja őt - árulta el az internetes oldalnak a 46 éves sztár. 

Barta Sylvia levágatta a haját

Barta Sylviát két hónapig nélkülözniük kellett a TV2 nézőinek, ugyanis márciusban megfertőződött a koronavírussal, és csak május végén állt ismét munkába. Visszatérése után nem sokkal újabb meglepetés érte a nézőket: az ötvenéves sztár új, rövid frizurával köszöntötte a képernyőn a nézőket.

Ezt is szeretjük